free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ανανέωσε με τον Άρη Βούλας ο Λιόσης

Δεν χρειάστηκε πολύ για να πάρει ο Άρης Βούλας το ΟΚ του δυναμικού αμυντικού μέσου Χρήστου Λιόση προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο.

 

Ο 27χρονος χαφ ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην περιπετειώδη (είναι αλήθεια) σεζόν για την ομάδα των Νοτίων Προαστίων καθώς με την εμπειρία του από τις επαγγελματικές κατηγορίες βοήθησε τον σύλλογο να παραμείνει στην κατηγορία.

 


Από την πλευρά του ο Λιόσης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη Βούλας τόνισε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Άρη Βούλας και κυρίως τον αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό της ομάδας, Στέλιο Τσαλδάρη για τον σεβασμό και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Έχω περάσει από πολλές ομάδες αλλά σαν τους παράγοντας του Άρη Βούλας δεν έχω γνωρίσει πουθενά. Δεν μουα αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά να είναι σίγουροι ότι θα δείξω και φέτος το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά για το καλό της ομάδας, στην οποία παλιότερα έχει αγωνιστεί και ο πατέρας μου. Ο ερχομός του νέου προπονητή Τάσου Τασιοπουλου είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλει θετικά για την επίτευξη των στόχων μας”, κατέληξε ο Λιόσης.

Related posts

Γ. Τσούνης: “Η μεταγραφική ενίσχυση διατήρησε το μηδέν στην άμυνα της Ατλαντίδας”

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Όλα τα αποτελέσματα στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Παραμένει τέταρτος ο Θησέας Νέας Μάκρης

Nάσος Φακίδης