free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρόσθεσαν ποιότητα με Θεοδωρή οι Λύκοι Χαϊδαρίου

Στη απόκτηση του 30χρονου αριστεροπόδαρου χαφ προχώρησε το νεοσύστατο συγκρότημα των δυτικών προαστίων

 

 

 

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για την νεοσύστατη ομάδα των Λύκων Χαϊδαρίου – την ιστορική συνέχεια του Κρόνου Αιγάλεω – ενόψει της νέας περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο φιλόδοξος σύλλογος  ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Χρήστου Θεοδωρή (κεντρική φωτό), μια μεταγραφή η οποία δίνει και ποιότητα και δυναμική στην προσπάθεια των Λύκων Χαϊδαρίου, που αναμένεται να παρουσιαστούν με πολλές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν.

Ο 30χρονος Χρήστος Θεοδωρής, που αγωνίζεται σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, έμεινε ελεύθερος από τον ιστορικό Θρασύβουλο Φυλής, στον οποίο έπαιξε στο β΄ μισό της περιόδου 2017-2018 στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΔΑ.

 

Ο Θεοδωρής έχει ξεκινήσει από την ΑΕ Μενιδίου, συνέχισε στον Αχαρναϊκό στην Γ΄ και Δ΄ Εθνική, ακολούθησε η μεταγραφή του στην Αθηναϊδα (Γ΄ Εθνική), ενώ μετά έπαιξε με τον Νικολακάκη σε Α΄ ΕΠΣΑΝΑ και Δ΄ Εθνική. Στην συνέχεια, λόγω της στρατιωτικής θητείας του, φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ΄ Εθνική και η επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με τον Νικολακάκη. Ακολούθησαν τα Μελίσσια στην Β΄ Αθήνας, ο Κρόνος Αιγάλεω στην Γ΄ ΕΠΣΑ, ενώ πέρυσι (2017-2018) ξεκίνησε με τον Ακράτητο στην Α΄ ΕΠΣΔΑ στο α΄ μισό και ολοκλήρωσε στον Θρασύβουλο.

Ήταν η 4η μεταγραφή της ΑΕ Λύκων Χαϊδαρίου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των, Ανταλή (αμυντικός) από ΑΟ Ιλίου, Στρατηγαρέα (τερματοφύλακας) από Ανθούπολη και Ζαραβέλη (τερματοφύλακας) από Αμπελόκηπους.

 

Τις επόμενες μέρες, όπως τόνισε ο δημιουργός των Λύκων Χαϊδαρίου, κ. Χρήστος Σημαντήρας, θα ακολουθήσουν και άλλες δυνατές μεταγραφές.

 Πηγή: www.ipolimas.gr

 

 

 

Related posts

Σε αναζήτηση χαφ οι Λέοντες

Kώστας Παλαιολόγος

Στ. Μακρυδάκης: “Οι εμπειρίες το κέρδος για τον νεανικό Άτλα Κυψέλης”

Abola Team 3

«Κληρώνει» για τον Βασίλη Σκαλτσά στην Αναγέννηση Πετρούπολης