free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Βόμβα» με Τερλελή ο Χολαργός

Στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού της Ηλιούπολης προχώρησε το συγκρότημα των βορείων προαστίων

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Όθωνα Τερλελή πραγματοποίησε ο Χολαργός, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό του ρόστερ του, ενόψει της ερχόμενης σεζόν!

Τις προηγούμενες ημέρες μετά την αρχική μεταγραφική καταιγίδα, η διοίκηση του συλλόγου «δούλευε» πολύ σοβαρά την υπόθεση του μέχρι πρότινος αμυντικού  της Ηλιούπολης και τελικά κατάφερε με συντονισμένες ενέργειες να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή του προπονητή, Γιώργου Τσαμόπουλου αφού αμφότεροι είχαν συνεργασία από την κοινή τους θητεία στη Νέα Ιωνία και γνωρίζονται αρκετά καλά.

Ο Τερλελής με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά τους »κυανόλευκους» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ κάτι που πιστοποιεί και το πλούσιο και ιδιαίτερα επιτυχημένο βιογραφικό, που έχει αν επιδείξει

 

Συγκεκριμένα, ο βράχος του Χολαργού έχει περάσει από Πανελευσινιακό, Ελασσόνα, Εθνικό Πειραιά, Αίαντα Σαλαμίνας, Άγιο Δημήτριο ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Ηλιούπολη. Όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι έχει όλα τα εχέγγυα να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής λειτουργίας της νέας του ομάδας.

Related posts

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 2-3 (highlights)

abola10

Η Κηπούπολη διαψεύδει τον Μικρασιατικό

Abola Team

Φιλίππου (Κηπούπολη): “Είχαμε τον έλεγχο” (vid)

abola10