free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
EUROPA LEAGUE

Ολυμπιακός – Λεγκανές 0-0: Πρόβα χωρίς… ρυθμό

 

Σαφής ήταν η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού του Ολυμπιακού στην πρόβα τζενεράλε 0-0 με την Λεγκανές πριν τα ματς με την Λουκέρνη.

 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη τους εμφάνιση ενώπιον των οπαδών τους παρουσίασαν καλό αγωνιστικό «πρόσωπο», ωστόσο, προβλημάτισαν με την έλλειψη ρυθμού στο παιχνίδι τους, αλλά και την αδυναμία στην δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων για την αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, στα θετικά για τους Πειραιώτες ήταν η αμυντική λειτουργία, καθώς δεν επέτρεψε στην Λεγκανές να κάνει φάσεις μπροστά στον Γιαννιώτη.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο… ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Σιμόν. Ο Χριστοδουλόπουλος ήταν ο πρώτος που απείλησε στο 6’ με κεφαλιά, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ελαμπντελαουί, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ανάλογη ήταν και η προσπάθεια του Καμαρά στο 19’ στην αντεπίθεση του Γκερέρο.

Δύο λεπτά αργότερα, οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν και πάλι, αυτή την φορά με τον Φορτούνη, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον Σιμόν. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήταν και πάλι από τον Καμαρά, αλλά το σουτ που έκανε δεν βρήκε στόχο.

Ίδια… εικόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό. Ο Ολυμπιακός διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά την εστία του Σιμόν. Στο 57’ ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και δύο λεπτά αργότερα, ο πορτιέρο της Λεγκανές μπλόκαρε το σουτ του Χριστοδουλόπουλου.

Η πρώτη επικίνδυνη στιγμή των Ισπανών στα καρέ των γηπεδούχων ήρθε στο 62’ με τον Καρίγιο. Ο άσος των φιλοξενούμενων «τσίμπησε» την μπάλα προ του Βούκοβιτς, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε… στόχο. Τρία λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με αξιώσεις στην εστία της Λεγκανές, όταν ο Ποντένσε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γκερέρο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σιμόν μπλόκαρε.

Η δεύτερη και τελευταία απειλή από τους Ισπανούς ήρθε στο 72’ και πάλι με τον Καρίγιο. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο έφυγε στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Αργεντίνο φορ, που έκανε το σουτ, αλλά ο Γιαννιώτης μπλόκαρε. Στην συνέχεια, οι αλλαγές από τους δύο πάγκους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ροή του ματς. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 82’ για τον Ολυμπιακό, όταν ο Καμαρά έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Βούκοβιτς (80’ Σισέ), Μιράντα (91’ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης (85’ Χατζισαφί), Ποντένσε (85’ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (67’ Βρουσάι), Γκερέρο (85’ Ανσαριφάρντ).

Λεγκανές (Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο): Σεράντες Σιμόν, Χουανφράν, Ρολάν (46’ Σίλβα), Γκουμπάου, Καρίγιο (91’ Κλεάντρο), Ελ Ζαρ (70’ Οχέδα), Καρνέρο, Μουνιός, Ρούμπεν Πέρες, Σιόβας (85’ Μπουστίνζα), Φακούντο (70’ Αβίλες).

 

Onsports.gr

Related posts

«Άγγλος» στο ραντεβού του με την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Abola Team 2

Οι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Abola Team 2

Ολυμπιακός – Μπέτις 0-0

Abola Team 2