free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Έκλεισε» Σκυριώτη ο Ιάσονας

Στην απόκτηση του αξιόλογου τερματοφύλακα από τον ΑΟ Περιστερίου προχώρησαν οι νεοφώτιστοι

 

 

 

 

Την μεταγραφική του δραστηριότητα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιάσονας, δημιουργώντας τις βάσεις, που θα του επιτρέψουν να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας όπου θα συμμετάσχει την νέα σεζόν μετά την περυσινή του άνοδο.

Ο νεοφώτιστος σύλλογος των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη, αφού ενέταξε στο δυναμικό του έναν  από τους πλέον αξιόλογους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία.

Ο λόγος για τον Στέλιο Σκυριώτη, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ιθύνοντες του Ιάσονα και από την ερχόμενη σεζόν θα υπερασπίζεται την εστία των νεοφώτιστων. Όλες οι ενδείξεις πείθουν στο συμπέρασμα ότι διαθέτει ένα αξιόλογο βιογραφικό κι αναμένεται να αποτελέσει μία πολύ χρήσιμη μονάδα για τον τεχνικό Γιώργο Μπεκρή

Ο έμπειρος τερματοφύλακα την περασμένη σεζόν υπερασπίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την εστία του ΑΟ Περιστερίου, ενώ την περίοδο 2016-17 υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας του Θριάμβου Χαϊδαρίου, όταν η ομάδα της δυτικής όχθης είχε χάσει στο νήμα τον τίτλο από τον πρωταθλητή Χαραυγιακό.

 

Επίσης, έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία και στον Πανελευσινιακό.

 

 

 

Related posts

Επική ανατροπή Παπάγου!

abola10

Μικρασιατικός-Ολυμπιακός Λιοσίων 1-2

Abola Team 3

Ενισχύθηκε σημαντικά ο Ήφαιστος με την απόκτηση του 32χρονου Επιθετικού Έντισον Κιάφα

Τάσος Ζαφειρίου