free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Χατζηαλέξης: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο φιλικό της νέα σεζόν κόντρα στο Παλαιό Φάληρο παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Θριάμβου Χαίδαρίου Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

 

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα δείγματα γραφής, που παρουσίασε ο φιλόδοξος και ανανεωμένος φέτος Θρίαμβος Χαϊδαρίου στο παρθενικό του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

 

Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 σε βάρος του συλλόγου των νοτίων προαστίων, όπως διαμορφώθηκε με γκολ του Κούτρα,  ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του πραγματοποίησε το  ανεπίσημο ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ο επιτυχημένος τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των περισσότερων παικτών του, εξάγοντας πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

 

Κάτι το οποίο επεσήμανε στις δηλώσεις που παραχώρησε:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το δείγμα γραφής που παρουσίασε η ομάδα μου σε αυτό το πρώτο φιλικό για την νέα σεζόν. Αντιμετωπίσαμε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα όπως είναι το Παλαιό Φάληρο, βγάλαμε ορισμένες όμορφες συνεργασίες. Περισσότερο ήταν ένα τεστ ξεμουδιάσματος από τις επίπονες  προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. Γενικότερα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Παλαιό Φάληρο για την άψογη φιλοξενία του».

 

 

Related posts

Συνεχίζει ο Μαντζούνης στον Ηλυσιακό

Abola Team

Ηλιούπολη-ΑΟ Περιστερίου 1-0

Abola Team 3

Στα … χασομέρια νίκησε ο Αθηναϊκός (0-1)

Abola Team