free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Παρουσιάσαμε καλά δείγματα»

Αρκετά ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Θρίαμβο Χαιδαρίου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά στοιχεία παρουσίασε το Παλαιό Φάληρο στο παρθενικό του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

Κόντρα σε ένα αντίπαλο, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ δυνατός στο νέο πρωτάθλημα τη Α’ ΕΠΣΑ, το νεανικό συγκρότημα των νοτίων προαστίων παρουσίασε πολλές αρετές, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός το οποίο επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του τεχνικού του Γιάννη Γαζή. Με τον έμπειρο προπονητή να δηλώνει τα εξής

 «Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος για πρώτο φιλικό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ιδιαίτερα δυνατή και φιλόδοξη ομάδα, όπως είναι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους για την ερχόμενη σεζόν.

 

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε πολύ καλά δείγματα γραφής. Γεγονός το οποίο καταδεικνύει την ποιοτική δουλειά που κάνουμε σε αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας μας. 

Οι πολλές αλλαγές, που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο μας αποσυντόνισαν».

Επόμενο φιλικό για το Παλαιό Φάληρο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Αυγούστου κόντρα στα Σούρμενα.

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ με Νίκο Κετσετζόγλου πάνε τα Σούρμενα!!!

Abola Team 3

Ο Χολαργός 4-0 τον Αγ. Θωμα

Abola Team 3