free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παπαρούνης: «Να δημιουργήσουμε ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει»

To στίγμα του για το εγχείρημα της ερχόμενης σεζόν έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης (φωτό)

 

 

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη και με ακλόνητη την πίστη για μία πορεία αντάξια της ιστορίας της και της δυναμικής του συλλόγου συνεχίζουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου την προετοιμασία τους ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Νίκος Παπαρούνης με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν υπερβολικό ζήλο στις προπονήσεις. Με δηλώσεις που παραχώρησε, έδειξε τον δρόμο για την συνέχεια, οριοθετώντας τους στόχους της νέας σεζόν:

«Έχουμε κλείσει κοντά δύο εβδομάδες πολύ συστηματικής δουλειάς. Όλοι οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις.  Γεγονός, το οποίο με χαροποιεί απόλυτα και προϊδεάζει ευχάριστα, ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων. Όλοι μας δουλεύουμε με ξεκάθαρο στόχο να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό κι αξιόμαχο ρόστερ, ικανό να πρωταγωνιστήσει., Είναι χρέος όλων μας να χτίσουμε ένα σύνολο αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής του συλλόγου που εκπροσωπούμε»

 

 

Αποκαλυπτήρια με Αθηναϊκό

Το πρώτο του φιλικό για την νέα σεζόν δίνει σήμερα Δευτέρα ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα (6 μ.μ.). Απέναντι στο συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου, ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης θα έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής όλων του των παικτών, όπως φυσικά και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσμ

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο Γιάννης Λαγκαδινός στον ΠΑΟ Ρουφ

Abola Team 3

Νέο «μπαμ» με Καρκασίνα ο Άγιαξ Ταύρου

Kώστας Παλαιολόγος

Κώστας Ζαλάβρας: “Ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους ο ΑΟ Τραχώνων”

Τάσος Ζαφειρίου