free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κώστας Ζαλάβρας: “Ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους ο ΑΟ Τραχώνων”

Την Δευτέρα 9 Αυγούστου (6 μ.μ.) θα αρχίσει την προετοιμασία του για το καινούργιο Πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας ο ΑΟ Τραχώνων με όνειρα και φιλοδοξίες να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία.
Η ομάδα του Αλίμου βασίζεται κατά κύριο λόγο σε νεαρούς παίκτες, μάλιστα ο μέσος όρος ηλικίας του φετινού ρόστερ ήταν 21 ετών κι έτσι θα συνεχίσει, αφού τα νέα παιδιά δικαίωσαν τον προπονητή Κώστα Ζαλάβρα (φωτό με τον πρόεδρο Χρήστο Τσιουρή) στο φετινό μέχρι τη διακοπή, Πρωτάθλημα της Α’ Αθήνας. Δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, μιας και σχεδόν όλοι οι παίκτες παρέμειναν στην ομάδα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί και μεταγραφικά παίρνοντας όμως μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Ο επικεφαλής του προπονητικού τιμ των Τραχώνων Κώστας Ζαλάβρας – συνεργάτες του είναι ο γυμναστής Βασίλης Παπαϊωάννου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Πανέτσος και γενικός αρχηγός ο Αστέρης Δημητριάδης – αναφερόμενος στην καινούργια σεζόν, τόνισε:
“Θα επιδιώξουμε να έχουμε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού αυτός είναι ανέκαθεν ο στόχος του συλλόγου, με βάση όμως τα νέα και ταλαντούχα παιδιά που διαθέτουμε. Το Πρωτάθλημα θα είναι μικρό κι ελπίζουμε να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς να έχουμε κάποια διακοπή. Σίγουρα σημαντικό πρόβλημα αποτελεί η οχτάμηνη απουσία των ποδοσφαιριστών από τα γήπεδα γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην προετοιμασία. Να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία και όλη η σεζόν να μας βρει στα γήπεδα”.
Το πρόγραμμα των φιλικών
Δυνατά φιλικά θα δώσει ο ΑΟ Τραχώνων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:
Κ17 Ατρομήτου (21/8)
Δίας Κορυδαλλού (22/8)
Χολαργός (25/8)
Δάφνη Π. Φαλήρου (28/8)
Εθνικός Πειραιώς (1/9)
Π. Φάληρο (8/9)
Χαραυγιακός (11/9)
Θύελλα Αγ.Δημητρίου (19/9)
Άρης Καλαμακίου (20/9)

Related posts

Απέδρασε με διπλό το Χαϊδάρι (0-2)

Abola Team

ΑΟ Περιστερίου-Χολαργός 1-1

Abola Team 3

Κίνηση προοπτικής με Σωτήρη Παπατζήμα οι Τράχωνες

admin