free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε Νίκου και Παπαγιάννη ο Ήφαιστος Περιστερίου

Στην απόκτηση των Άγγελου Νίκου και Άντι Παπαγιάννη προχώρησε το συγκρότημα του Θοδωρή Τρανού (φωτό)

 

 

 

Σε διαρκή εγρήγορση βρίσκονται στον Ήφαιστο Περιστερίου όσον αφορά την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ.

 

Σε αυτό το πλαίσιο η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων προχώρης στη απόκτηση δύο πολύ σημαντικών παικτών, οι οποίοι αναμένεται να αποδειχθούν ιδια΄τιερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Θόδωρή Τρανό.

 

Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό Άγγελο Νίκου, ο οποίος προέρχεται από την Τερψιθέα και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις, αλλά και τον ποιοτικό επιτελικό χαφ Άντι Παπαγιάννη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Καπαρέλι και επέστρεψε προ ημερών στους «ροσονέρι», ώστε να προσδώσει ποιότητα στο δημιουργικό κομμάτι.

 

Ανανεώθηκε ο δανεισμός Κιτσόπουλου

 

Ορισιτκά με τη φανέλα του Ηφαίστου Περιστερίου θα φιγουράρει και την ερχόμενη σεζόν ο Κώστας Κιτσόπουλος. Οι ιθύνοντες της ομάδας των δυτικών προαστίων προχώρησαν στη πέκταση του δανεισμού του 19χρονου ανασταλτικού μέσου από τον Άγιο Ιερόθεο για μία ακόμη σεζόν. Εξέλιξη, η οποία χαροποίησε τα μέγιστα τον τεχνικό Θοδωρή Τρανο, ο οποίς εκτιμά απεριόριστα τις δυνατότητες του ταλαντούχου μέσου.

 

Στα ενθαρρυντικά επίσης, προστίθεται το γεγονός ότι η ομάδα ουσιαστικά θα συνεχίσει από την περυσινή της βάση, αφού ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον σύλλογο αρκετοί  ποδοσφαιριστές επέκτειναν την συνεργασία τους.

 

Αναφερόμαστε στον Κώστα Σεράπη, Γιώργο Ζαφειράτο, Γιάννη Σφιχτή, Νίκο Μουρκάκο, Δημήτρη Ντάτη, Γιάννη Βελιανίτη, Υοδωρή Νισαριώτη, Αδάμ Σιάνο, οι οποίοι θα προπονούνται και  φέτος υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τρανού,.

 

Το πρώτο φιλικό ενόψει της νέα σεζόν είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάβατο 25 Αυγούστου κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ενίσχυση με Ντερβισάϊ οι Τράχωνες

Abola Team 2

Βενάκης: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν ο Λαναράς από τον Χολαργό

Abola Team 2