free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Βενάκης: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου!»

Την ακλόνητη πίστη του για τις δυνατότητες του φετινού Άγιαξ Ταύρου εξέφρασε ο τεχνικός του ηγέτης Σήφης Βενάκης.

 

Αποφασισμένοι να αφήσουν το δικό τους στίγμα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όπου θα μετέχουν τη νέα σεζόν παρουσιάζονται όλοι στον Άγιαξ Ταύρου.

Στην νεοφώτιστη και ιστορική ομάδα κυρίαρχη είναι η αίσθηση ότι το φετΙνό σύνολο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, που θα της επιτρέψουν να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο του συλλόγου λίγες ώρες πριν την καθοριστική πρεμιέρα κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σήφη Βενάκη:

«Εκτιμώ ότι την περίοδο της προετοιμασίας δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα, με τους παίκτες να επιδεικνύουν τρομερή διάθεση για προσφορά και δίψα για διάκριση. Κάναμε πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια που δώσαμε και η αίσθηση που έχω αποκομίσει, είναι ότι νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Διάνα Ηλιούπολης εκτός έδρας. Κάθε πρεμιέρα εγκυμονεί κινδύνους και κρύβει ιδιαιτερότητες, ωστόσο, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε αντάξιοι των απαιτήσεων».

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη σημερινά (18/12) αποτελέσματα

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 29/4

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (26/2) αποτελέσματα στην Αθήνα

Abola Team