free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η απάντηση του ΔΣ του Αγίου Ιεροθέου στην καταγγελία 7 ποδοσφαιριστών της, κατά της διοίκησης

Μετά την υπογεγραμμένη από επτά παίκτες καταγγελία κατά της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση από τους κ. Ρούσσο και κ. Ρούμπα.

 

Η διοίκηση του Αγίου Ιεροθέου στο κείμενό της, που έστειλε στο liganews.gr, κάνει λόγο για δυσφημιστική καταγγελία, ενώ ζητάει απ’ τους ποδοσφαιριστές να ανακαλέσουν, αλλιώς θα προβούν σε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προστατέψουν την ιστορία και την υπόληψη του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε στην ηλεκτρονική σελίδα liganews.gr καταγγελία αγανάκτησης επτά πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κατά του ΔΣ του συλλόγου μας, για μη υλοποίηση των υποσχέσεών μας προς αυτούς, για έλλειψη σεβασμού προς τα πρόσωπά τους, για μη εξόφληση χρεών και για εξάντληση της υπομονής τους.

Ειδικότερα, στο κείμενό τους αναφέρουν ότι ερήμην της διοικήσεως κατάφεραν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, στρέφονται δε ευθέως και προσωπικά, κατά του προέδρου και αντιπροέδρου της ομάδας μας για «έλλειψη σεβασμού», για «όρκους με λυγμούς» και για κριτικές και σχολιασμούς.

Η ως άνω καταγγελία αγανάκτησης είναι ανακριβής και απόλυτα δυσφημιστική για την ιστορία της ομάδας και της Διοίκησής της.

Οι καταγγέλλοντες που απαιτούν ειλικρινή και τίμια αντιμετώπιση από τη διοίκηση, θα πρέπει να αναλογιστούν το ηθικό και νομικό ατόπημα που διέπραξαν και να ανακαλέσουν τα όσα δυσφημιστικώς ισχυρίζονται κατά της διοίκησης και προσωπικά κατά του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, αλλιώς επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει ατιμώρητα με την ιστορία της ομάδας μας και την τιμή και την υπόληψη της διοίκησης που με μόχθο και οικονομικές θυσίες έχουν φέρει την ομάδα στο επίπεδο που βρίσκεται.

Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ»

liganews.gr

Related posts

Α.Ε. Μοσχάτου: «Προπονήσεις ξανά την Τρίτη – Μην διαστρεβλώνετε το πρωτάθλημά μας»

Γιώργος Ανανίδας

Σκεντεράι mvp για δεύτερη φορά στο Κερατσίνι στο ματς με τον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 3

Διεθνές φιλικό ο Αήττητος Σπάτων με την WADI DEGLA FC από την Αίγυπτο

Abola Team 3