free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανακοίνωση ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

“Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ιστορικότερος σύλλογος της περιοχής μας και όχι μόνο , είχε την τιμή να προσκληθεί από τον πυρόπληκτο δήμο της Ραφηνας, για ενα τουρνουά με τις συμμετοχες ομάδων από Super league και Football league.

Στα «Χρυσοστομεια» που διοργανώνονται στη μνήμη του Αγίου Χρυσοστομου Σμύρνης κάθε χρόνο, θα εκπροσωπήσουμε εκτός του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και τον Δήμο μας και ειδικότερα τον ποντιακό λαό της περιοχής μας. Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο η πρόσκληση σε ενα τόσο υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικού τουρνουά , ποσο μάλιστα όταν θα υπάρξει μεγάλη δημοσιογραφική κάλυψη και προβολή.

Η συγκεκριμένη πρόσκληση μας γεμίζει χαρά και υπερηφανια γιατί έτσι αναγνωρίζεται η συστηματική και μεθοδική προσπάθεια από τους ανθρώπους του συλλόγου μας να αναβαθμίσουν και να αναμορφώσουν την εικόνα του ιστορικού συλλόγου δημιουργώντας μια σύγχρονη και υψηλού επιπέδου ΟΜΑΔΑ.

Μας γεμίζει επίσης ευθύνη και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με όραμα και σκληρή δουλειά ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά της περιοχής μας.

 

Με τιμή

ΔΣ ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ

 

Related posts

Χώρισαν Οδηγήτρια και Παύλος Δαούτης

Abola Team 3

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 15-16/12 και 19-22/12 στον Πειραιά

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣ Πειραιά: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Nάσος Φακίδης