free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Λάμψη» Μιχαλόπουλου στον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Στην απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Μιχαλόπουλου με θητεία σε ομάδες της Super League  προχώρησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Ηλία Μιχαλόπουλου πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Λιοσίων ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

 

Ο Πρόεδρος του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών συνοικιών Γεωργόπουλος και οι άμεσοι συνεργάτες του προχώρησαν σε μία μεταγραφή … επιπέδου Super League, η οποία προκάλεσε πάταγο ι έρχεται να ισχυροποιήσει σε υπερθετικό βαθμό τον σύλλογο.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το νέο απόκτημα των ερυθρόλευκων έχει να επιδείξει βιογραφικό το οποίο … ζαλίζει, αφού έχει να παρουσιάσει παρουσία σε ομάδες της Super League και της Football League, αφού έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό, Καλλιθέα, Ατρόμητο, Βέροια, αλλά και σε Άγιο Ιερόθεο, Άρη Πετρούπολης, ΑΕΚ Λάρνακας, Κηφισιά, Ηλυσιακό, ΠΑΟ Ρουφ.

 

Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός θεωρείται βέβαιο ότι θα προσφέρει καίριες λύσεις στη νέα του ομάδα και θα αποτελέσει ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή στο φετινό εγχείρημα για μία πρωταγωνιστική παρουσία στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων  συνεχίζεται αύριο Τετάρτη για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ο οποίςο θα τεθεί αντιμέτωπος με τους Τράχωνες στις 6 μ.μ. Ένα τεστ, που θα δώσει τη δυνατότητα στον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή να προβεί σε νέες δοκιμές σχημάτων και ρόλων, ενόψει της επερχόμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

.

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Βελτιωνόμαστε συνεχώς, ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας»

Abola Newsroom

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Σε πελάγη ευτυχίας ο άσος του Αθηναϊκού Μάριο Πλάκα αφού η γυναίκα του έφερε τον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Abola Team 3