free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πάπιος: «Δεν θα αλλάξει ποτέ η φιλοσοφία μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Epsanastisentra για τη νέα σεζόν και την ομάδα του ο Δημήτρης Πάπιος. Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης τόνισε ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η ομάδα του να χριστεί φαβορί,

ευχήθηκε να υπάρξει αντικειμενική διαιτησία και υποστήριξε ότι περιμένει ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν επενδύσει για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ο Δημήτρης Πάπιος στάθηκε στις εμπειρίες που έχει δώσει στον ίδιο και την ομάδα του η Γ’ Εθνική, κάτι που όπως είπε δεν γνωρίζουν οι νέοι παράγοντες, γι’ αυτό και σημείωσε ότι θα μείνει πιστός στη φιλοσοφία του και στα όνειρά του για έναν Αστέρα που θα αγωνίζεται σε λίγα χρόνια με αρκετούς παίκτες από την ακαδημία του. Ευχαρίστησε δε τους ανθρώπους που τον εξέλεξαν ξανά στον προεδρικό θώκο της ομάδας, αλλά και όσους εργάζονται καθημερινά με μεγάλο ζήλο για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα όλων στον Αστέρα.
Για το νέο πρωτάθλημα ο Δημήτρης Πάπιος τόνισε: «Ο προγραμματισμός της ομάδας ξεκίνησε πολύ νωρίς και ολοκληρώθηκε νωρίς. Ευτυχήσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας. Έγιναν προσθήκες που πιστεύαμε ότι χρειαζόντουσαν πραγματικά και θα βοηθήσουν την ομάδα. Δεν έγιναν κινήσεις εντυπωσιασμού ούτε μεταγραφές για το… θεαθήναι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κλίμα των αποδυτηρίων. Προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα τα νέα παιδιά στο ήδη υπάρχον πολύ ζεστό κλίμα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να χρίσουν την ομάδα μου φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πιστεύω όμως και εύχομαι κατ αρχήν σε μια αντικειμενική διαιτησία. Ο Αστέρας Βάρης σέβεται και υπολογίζει το ίδιο όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Η κάθε ομάδα έχει την ιστορία της. Νομίζω ότι φέτος θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα διότι υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν δαπανήσει πολλά χρήματα και έχουν επενδύσει με στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η εμπειρία μας από τα τέσσερα χρόνια στη Γ’ Εθνική μας έχει δείξει αρκετά πράγματα και έχουμε βγάλει πολλά και πλούσια συμπεράσματα για τις μεγάλες κατηγορίες, που δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι νέοι παράγοντες δεν τα γνωρίζουν». 
Για τη φιλοσοφία του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα του, ο πρόεδρος του Αστέρα ανέφερε: «Η φιλοσοφία μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα αλλάξει ποτέ. Στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι ο Αστέρας να αγωνίζεται σε λίγα χρόνια με αρκετούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του. Γι’ αυτόν τον λόγο –όπως και κάθε χρόνο– έτσι και φέτος δίνουμε μεγάλη βάση στο φυτώριο της ομάδας. Όσα παιδιά αθλούνται στην ομάδα μας έχουν το προνόμιο να αγωνίζονται σε ένα υγιές περιβάλλον με επαγγελματίες προπονητές, με εφόρους, με μόνιμο γιατρό-φυσικοθεραπευτή, να υπάρχει πλήρως οργανωμένο ιατρείο μέσα στο γήπεδο, να υπάρχει πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο μέσα στο γήπεδο, ενώ για τους τερματοφύλακες υπάρχει προπονητής με έξτρα ώρες προπόνησης. Γενικότερα η λειτουργία, υπό την εποπτεία του Μιχάλη Κάτσικα και τη δική μου πιστεύω ότι θα αποφέρει καρπούς πολύ σύντομα».
Καταλήγοντας ο Δημήτρης Πάπιος ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο, αλλά και τους συνεργάτες του. «Θέλω να ευχαριστήσω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο με εξέλεξε για άλλη μια φορά πρόεδρο σε αυτόν τον σύλλογο. Όπως και όλους τους συνεργάτες μου, τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Παπαμιχαήλ, τον γενικό αρχηγό Στέφανο Κυριαζόπουλο, τον προπονητή και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Μιχάλη Κάτσικα, τον φροντιστή μας και όλους τους προπονητές των ακαδημιών μας οι οποίοι, με μεγάλο ζήλο, εργάζονται καθημερινώς για να πετύχουμε τα

όνειρά μας.

epsanastisentra.blogspot.com

 

Related posts

Παλλαυρεωτικός: Δεύτερη μεταγραφή ο Φιλίππου

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τα παιχνίδια και οι διαιτητές στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Εξασφάλισε την παραμονή του Κρυονέρι (2-1)

Abola Team