free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ικανοποίηση Παπαδόπουλου για τη νίκη στο Ελ Πάσο

 

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σούλης Παπαδόπουλος από τη φιλική νίκη του Αήττητου κόντρα στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ομάδα μας επικράτησε της Καλλιθέας εκτός έδρας με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μαρουκάκης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε πολλές αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα, είδε αρκετούς παίκτες και παρά την πολλή ζέστη και την κόπωση η ομάδα μας είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά της έλειψε η αυτοσυγκέντρωση στην τελική πάσα.
Αρχική σύνθεση: Γεωργακόπουλος, Αμπάρα, Μανωλάς, Βούκοβιτς, Μάγκας, Καζνέτσι, Χατζηιωαννίδης, Σταματάκης, Μαρουκάκης, Νηκλιτσιώτης, Άντερσον

Επαιξαν επίσης οι: Σπυρόπουλος, Τσέλιος, Σοφιάνης, Κατσάρας, Κατσέρης, Κοκκαλάς, Ηρακλής, Μουστάκης, Βασιλείου, Γροντής, Ματσούκας, Κοκκόρης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς

— Πλέον, το μυαλό μας είναι στο φιλικό με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:45 στα ΣΠΑΤΑ! ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Related posts

Ο Παναθηναϊκός 2-1 στο 93′ τη Λάρισα με εννέα παίκτες!

Abola Team 2

Δύσκολα η Παναχαϊκή 2-1 τον Απόλλωνα Λάρισας στην Football League

Abola Team 2

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «άνοιξε λογαριασμό» με τη Γιουβέντους (video)

Abola Team 2