free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Νέο μπαμ με Κότση ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

To «δώρο» του στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου απλόχερα πρόσφερε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Μακρής, ο οποίος και ουσιαστικά έκλεισε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για τους ερυθρόλευκους αυτή του Λευτέρη Κότση. Πρόκειται για μία ακόμη μελετημένη κίνηση από τον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας να την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου!

Ο Κότση είναι 22 ετών επιθετικός και τα τρία τελευταία χρόνια έχει σπουδαίες παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική με την Τριγλία Ραφήνας, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια και πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος. Την καριέρα του την είχε ξεκινήσει στις ακαδημίες του Εθνικού Νέας Μάκρης.
Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε με συντονισμένες και καίριες κινήσεις από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντώνη Φώσκολο, μετά το… πράσινο φως που άναψε αρχικά ο προπονητής των ερυθρολεύκων Παναγιώτης Χριστοφιλέας και εν συνεχεία ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μακρής, ο οποίος έδωσε το δικό του… δώρο όπως προαναφέραμε στον Ολυμπιακό.
Στην ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για τον Κότση αναφέρεται: «Η ενίσχυση συνεχίζεται με Κότση!
Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής θα φοράει τη νέα σεζόν την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς πριν από λίγο η ομάδα μας συμφώνησε με τον Λευτέρη Κότση! Ο 22χρονος άσος, που αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια στην Τριγλία Ραφήνας και είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Εθνικό, θα αποτελέσει ένα ακόμη… όπλο για την επιθετική γραμμή μας.
Λευτέρη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

epsanastisentra.

 

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Ντέρμπι ανάμεσα σε Παλληνιακό και Μαρκό

Abola Team

Το ‘πε και το έκανε ο Παθιακάκης που απέκτησε τον παικταρά Νίκο Λαζαρίδη-Το παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής

Abola Team 3

“Σίφουνας” ο Θησέας Νέας Μάκρης

Abola Team