free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Άρχισαν τα… όργανα στην ΕΠΣΠ, καθώς στο ερχόμενο πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστεί η ΑΕ Νίκαιας.

Μετά τον Ατρόμητο Κερατσινίου, που δεν θα κατέβει, μετά το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις ώρες που δεν του δίνουν στο γήπεδο της Χαραυγής, στο εφηβικό της τμήμα, τώρα και η ΑΕ Νίκαιας ανακοινώνει πως δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας εκείνη, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γρηγόρης Σπήλιος μάλιστα τόνισε τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και η έλλειψη παραγόντων, πως δεν τους επιτρέπει να κατέβουν στο πρωτάθλημα, για την σεζόν που μας έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωστοποιούμε ότι Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας την 4/9/2018, εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας και αβεβαιότητας που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρότι καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για εξεύρεση οικονομικών πόρων, αποφασίζουμε με μεγάλη μας λύπη την αναστολή λειτουργίας της ανδρικής ομάδας του σωματείου μας για ένα (1) έτος από το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Σας δηλώνουμε ότι οι Ακαδημίες μας θα λειτουργήσουν κανονικά και θα συμμετάσχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά.»

 
 

Related posts

Με Γιώργο Τσιριγώτη στην τεχνική της ηγεσία η Κύπρος Κορυδαλλού

Abola Team 2

Τα σημερινά αποτελέσματα της ΕΠΣΠ (14-10-18).

Abola Team 2

Τα σημερινά (7/12/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΠ

Abola Newsroom