free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κύπελλο ΕΠΣΑ Με ανατροπή στο φινάλε η Λυκόβρυση 3-1 την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Νίκη (3-1) με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς για την Λυκόβρυση .

 

Αν και έχανε μέχρι το 83′ με 1-0, η Λυκόβρυση κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και να προκριθεί στον 2ο γύρο του κυπέλλου.  

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απείλησαν στο 8′ με το σουτ του Σταματέλου να περνάει άουτ, ενώ στο 18′ το φάουλ του ίδιου παίχτη απέκρουσε σωτήρια ο Παππάς. Η Ελπίδα απάντησε στο 21′ με τον Κωνσταντίνου να σουτάρει και τον Κέμπα να μπλοκάρει, ενώ νέα ευκαιρία είχαν οι γηπεδούχοι στο 38′ όταν ο Μαντατζής βρέθηκε απέναντι από τον Παππά που επενέβη και πάλι σωτήρια.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Ελπίδα προηγήθηκε στο 49′ όταν ο Ντίμο με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Παρασκευόπουλο που με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Λυκόβρυση προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές στο 70′ και στο 72′, με τις προσπάθειες των Μιγκάκη και Σταματέλου αντίστοιχα να καταλήγουν άουτ. Τελικά στο 83′ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Σταματέλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαχρήστος με κεφαλιά έκανετο 1-1. Η Ελπίδα κατέρρευσε και ο στο 86′ ο Πάγκας και πάλι με κεφαλιά έκανε το 2-1, ενώ στο 88′ ο Σταματέλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Παπαγεωργίου, Κουτσούκος, Μιγκάκης, Αγγελής (90′ Βυθούλκας), Καβαλάρης (60′ Ψαρομιχελάκης), Μιλάνι (60′ Λιαδάκης), Μήτογλου, Μαντατζής (68′ Παπαχρήστος), Σταματέλος, Πάγκας.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Παππάς (67′ Καπάνταης), Καλκάνης, Κωνσταντίνου, Κότσαλος, Τσαναχτσίδης, Πανταζής, Παρασκευόπουλος (76′ Ζαχαρόπουλος), Κόκκαλης, Παπαδόπουλος (48′ Μεμπελίκας), Μοσεσβίλι, Μαρκουλής (46′ Ντίμο). 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (19/12) αποτελέσματα

Abola Team

Η ΑΕ Μεταμόρφωσης με εννέα παίκτες από το 26′ νίκησε 2-1 εκτός τον Χαλκηδονικό

Abola Team 3

Μεγάλη νίκη η Νέα Σμύρνη 2-1 την Κηφισιά 2010

Abola Team