free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου ζητάει μέσα από μήνυμα του την ίδια μεταχείρηση της ομάδας του, από την τοπική αρχή, απέναντι στις άλλες ομάδες του δήμου Κερατσινίου.

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου ζητάει μέσα από μήνυμα του την ίδια μεταχείρηση της ομάδας του, από την τοπική αρχή, απέναντι στις άλλες ομάδες του δήμου Κερατσινίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Προς αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων δημοσιεύουμε το πρόγραμμα προπονήσεων των ομάδων και των υποδομών τους, που έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας για τα σψματεία που έχουν ως έδρα το γήπεδο ΑΓΕΤ – Χαραυγή ιδιοκτησίας LAFARGE.

Εμείς ουδέποτε επιδιώξαμε καμία αντιπαράθεση με τις γείτονες ομάδες παρά μόνο όταν πλήττονταν τα συμφέροντα του Α. Π. Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. Επίσης δνε στοχεύουμε καμία ομάδα, ούτε πρόσωπα σε αντίθεση με κάποιους που συστηματικά και επανειλημμένος βάλλονται εναντίων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, στον πρόεδρο της Θανάση Μπαλαφούτη και το Δ.Σ.

Ο κάθε αναγνώστης αυτού του προγράμματος προπονήσεων, που παραθέτουμε παρακάτω, μπορεί εύκολα να διακρίνει ξεκάθαρα ότι είναι αδύνατη η οποιαδήποτε δημιουργία παιδοεφηβικού τμήματος που είμαστε υποχρεωμένοι φέτος να έχουμε, για την συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Πειραιά, διότι οι ώρες 15:00 έως 16:30 σε όλο το πρόγραμμα καθιστά αδύνατον να έχουμε εγγραφές από παιδιά αυτής της ηλικίας διότι το σχολείο τους τελειώνει στις 14:30.
Βλέποντας τον πίνακα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.
Αυτό που ζητάμε είναι η ίση μεταχείρηση και η ίση κατανομή των ωρών στο πρόγεαμμα μέσα στην προπονητική εβδομάδα για όλες τις ομάδες

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μπαλαφούτης”

Ο πίνακας με το πρόγραμμα των ωρών προπονήσεων:

ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗ3

Related posts

ΕΠΣΠ: Τα πλήρη αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 20ης Αγωνιστικής

Abola Newsroom

Κουρουνης Πετρος Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Από Ατρόμητος Κερατσινιου!!!!

Ρένος Γιαμπουράς

Αστυπάλαια Κορυδαλλού-Αίας Σαλαμίνας 1-1

Abola Team 3