free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Παρουσιάστηκε ο νέος «Ήλιος»

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ. Ηλιούπολης άλλαξε σελίδα και αυτό φάνηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η νέα Διοίκηση του τμήματος την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, για την παρουσίαση της ομάδας, του Μεγάλου χορηγού και των υποστηρικτών για την αγωνιστική περίοδο 2018/19.

Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση των στόχων για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, πάνω σε υγιείς βάσεις, και με ένα χαιρετισμό του προέδρου του Γ.Σ.Η. Ανδρέα Τρομπέτα. Στη συνέχεια το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Γιώργος Μπενάς, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη Διοίκηση, παρουσίασε τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την αναγέννηση της ομάδας:

Έφορος Ποδοσφαίρου: Αριστείδης Στεφανής

Γενικοί Αρχηγοί: Θεμιστοκλής Καλύβας, Γρηγόρης Ιωσηφέλης

Μέλη: Φώτης Παναγόπουλος, Γιώργος Μπενάς, Γιώργος Κοντογιάννης, Γιώργος Γάγγος, Κώστας Σιωτούλης, Γιάννης Βοτίλιας, Αποστόλης Φωτεινός, Γιάννης Γιαννόπουλος.
Φροντιστης ομαδας.Βασιλης Κουκιας.

Ακολούθως έγινε η παρουσίαση του Μέγα χορηγού της ομάδας, της αλυσίδας καταστημάτων «ΟΦΘΑΛΜΟΣ», που θα προβάλεται και στη φανέλα.

Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων «ΟΦΘΑΛΜΟΣ» Αθανάσιος Μπίρλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον γιο του Δημήτρη, απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σημασία της στήριξης αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται στον Γ.Σ.Η., ενώ το μέλος της Διοίκησης Φώτης Παναγόπουλος του παρέδωσε μια κορνίζα με την φανέλα που έχει τυπωμένο το λογότυπο του Μεγάλου χορηγού και στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι «η Ηλιούπολη είναι μια οικογένεια», προσθέτοντας ότι<<ένας για όλους και όλοι για έναν>> θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολούθησε η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας και στη συνέχεια των παλαιότερων ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου και των μελών των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης και με την παρουσίαση της Ακαδημίας του συλλόγου, από τον τεχνικό διευθυντή της Ηλία Καλοπίτα, με τα παιδιά που αποτελούν το ποδοσφαιρικό αύριο της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά το σύνθημα «Ηλιούπολη, Ηλιούπολη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ηλίας Πανταζόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Αλέξανδρος Κοντονίκας, οι αντιδήμαρχοι, Γιάννης Αντζινάς και Μαρίνος Μπασούρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα, Δημήτρης Πανταζόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θέμης Γιαννόπουλος (πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής Επιτροπής), Μιχάλης Κουρής, Γιάννης Πούλος και Κώστας Σεφτελής καθώς επίσης και ο νομικός σύμβουλος του δημου. Ντινος Μανταδακης.

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος του Φωστήρα Ηλιούπολης, Σπύρος Ασωνίτης, ο υπεύθυνος αθλητικών σχέσεων της Nova Αλέξης Καναβός και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ.Η. Σταύρος Σταματής, Κώστας Αρβανίτης, Σπύρος Σπαθάρος και Αντώνης Γιαννόπουλος.

Από τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, παρέστησαν ο Γ.Γ. Παναγιώτης Κριτσιμάς και τα μέλη του Δ.Σ. Δημήτρης Ευαγγέλου, Θέμης Γιακουμέλου Απόστολος Κωστούλας.
και Δημητριος Κυρκος.
Καθώς επίσης ο προπονητής του βόλεϋ γυναικών της Α1. Γιάννης Παγανελης και ο προπονητής του βόλεϋ ανδρών Γιάννης Παπαχρηστος.
*Με την ευκαιρία της συνεργασίας μεταξύ του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Γ.Σ. Ηλιούπολης και της αλυσίδας καταστημάτων «ΟΦΘΑΛΜΟΣ», ο ιδιοκτήτης τους Αθανάσιος Μπίρλης, πρόσφερε ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο κληρώθηκε με λαχνούς που μοιράστηκαν δωρεάν σε όσους παρεβρίσκονταν στην εκδήλωση. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σταύρος Σταματής, ο οποίος τράβηξε τον τυχερό κλήρο που έδωσε το κινητό τηλέφωνο σε ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ…

Related posts

Ο Πανερυθραϊκός φιλικό 1-0 με Απόλλωνα Χαλανδρίου

Abola Team 2

Μπαίνει μπροστά ο σχεδιασμός στην Ηλιούπολη

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Τεχνικός του ΑΟ Τραχώνων Αλίμου Κώστας Ζαλάβρας σήμερα στις 10.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου