free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Έγινε ο αγιασμός στον ΠΑΟ Καματερού

Πραγματοποιήθηκε  ο αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πατέρας Σταμάτης Καλήμερης τέλεσε τον αγιασμό και ευχήθηκε η  ομάδα να έχει υγεία και να υλοποιήσει τους στόχους της.

 

Ήταν κάτι που η ομάδα το είχε ανάγκη καθότι υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν το σύλλογο. Στον αγιασμό παραβρέθηκε σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα υπό την παρουσία του συνόλου της διοίκησης και του προέδρου, Βασίλη Γιάκη, του τεχνικού επιτελείου, Κουνάδη, Βαζλαματζή, Παπαδόπουλου και Παππά, καθώς και αρκετών παικτών της Κ18 με τον προπονητή τους Δημήτρη Κάππα.

Ακολούθως σύντομες ομιλίες προς τους παίκτες έδωσαν ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Πέτρου, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τρισκογιάννης ενώ οι παίκτες γνώρισαν τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Γιάκη που τους μίλησε ενόψει της νέας σεζόν. 

Γενικές παρατηρήσεις, απόρροια των τελευταίων παιχνιδιών έκανε και ο τεχνικός Νίκος Κουνάδης που βλέπει την ομάδα να έχει κάποια μικροπροβλήματα στην άμυνα. Τέλος τα νέα αποκτήματα φωτογραφήθηκαν με την φανέλα της ομάδας (Παπαδιώτης,Καλαμποκανάς, Ψαρράς, Ουάγια, Ρεντζής, Μαρίνος Λούκα, Χαρατσάρης) ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους Κολοκοτρώνης, Αντωνίου και Μπράμης.

Ακολούθως έγινε η απογευματινή προπόνηση προκειμένου να ετοιμαστεί η ομάδα για το εντός έδρας ματς με την Λαύρα Αργυρούπολης.

 

Από: paokamaterou1966.blogspot.com (φωτογραφίες)

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 28-29/1

Abola Newsroom

Καλαϊτζίδης: «Παίξαμε πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα»

Abola Newsroom

Τίμησε ο Αστέρας Εξαρχείων τον Μιχάλη Λώλο

Παντελίδης Mάνος