free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ισοπαλία με Άγιο Ιερόθεο για Κερατσίνι

 

ΑΠΟ Κερατσινίου και Άγιος Ιερόθεος έμειναν στο 1-1 σε φιλική αναμέτρηση.

Οι “Ροσονέρι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση βγάζοντας και κάποια κούραση από το κομμάτι της προετοιμασίας που φτάνει στο αποκορύφωμα της με το πρωτάθλημα να ξεκινάει στις 30 του μηνός.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες καλές φάσεις στο παιχνίδι, με δύο δοκάρια και τον Μακρυωνίτη, όταν χρειάζεται να επεμβαίνει καίρια. Στο 23, μάλιστα, άνοιξαν το σκορ με τον Κράσι ,ενώ  το γκολ για την ισοφάριση του Κερατσινίου πέτυχε ο Κατσόλι στο 40 ,όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος αμυντικού πιέζοντας στη μπάλα και εύκολα, κλέβοντας τη σκόραρε για το 1-1.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Πολίτης (78′ Συμάκου) Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (55′ Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας (78′ Ρούσσος), Κράσι (82′ Χαραλάμπους), Θανόπουλος, Σουλελές (65′ Αποστολόπουλος).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Γιαταγανάκης, Μύρκος, Βαττής, Μεγαλοοικονόμου, Κούντου, Κυριαζόπουλος, Διάκος, Κατσόλι, Κομνηνός, Μιχαλάς. Έπαιξαν ακόμη οι Αγγελάκης, Ροκάκης, Σφυρογιαννάκης, Μανωλιάς, Πογοσιάν, Χονδρουδάκης, Σιάννος

Home

Related posts

Έτοιμοι για Ίκαρο στο Κερατσίνι

Abola Team 3

Την απόφαση για το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας περιμένει πλέον ο Ηρόδοτος για την άνοδο

Abola Team 3

Ανανέωσε και ο επιθετικός Ηλίας Μαυρομάτης στην Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3