free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον έσωσε ο Νάτχο στις καθυστερήσεις! (video)

Με το πρώτο γκολ του Μπίμπαρς Νάτχο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός νίκησε πολύ δύσκολα με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και προχωράει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα παραμένοντας πρωτοπόρος με τρία στα τρία! Ο Καμαρά με ένα επίσης φοβερό γκολ και πρώτο του με τους ερυθρόλευκους είχε δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ ο εκπληκτικός Τόνσο που μπήκε και έφερε τα πάνω-κάτω ισοφάρισε για τους Αρκάδες, οι οποίοι αντιστάθηκαν για να φύγουν όρθιοι από το Φάληρο, όμως ο Νάτχο είχε άλλη άποψη…

 

 

Οι Αρκάδες προσπάθησαν από το ξεκίνημα να έχουν κοντά τις γραμμές τους για να εμποδίσουν την αντίπαλη δημιουργία στη μεσαία γραμμή και τα κατάφερναν σε ικανοποιητικό βαθμό, παρότι στο 5′ στάθηκαν τυχεροί, όταν το εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Φορτούνη έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Ο Αστέρας απείλησε στο 10′ με το επικίνδυνο σουτ του Τσιλιανίδη και τον Γιαννιώτα να διώχνει σε κόρνερ, αλλά στο 18΄ ο Καμαρά άνοιξε το σκορ με ένα σουτ «φωτοβολίδα» από τα 35-40 μέτρα και έσπευσε να το πανηγυρίσει στην αγκαλιά του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος βρισκόταν με πολιτικά στον πάγκο. Στο σουτ του Αφρικανού μέσου η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού και εν συνεχεία μέσα από τη γραμμή, στο πρώτο γκολ του Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν καλή ευκαιρία για να διπλασιάσουν, όταν ο Χριστοδουλόπουλος σέντραρε για τον Γκερέρο, ο οποίος υπό πίεση δεν κατόρθωσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ο Ποντένσε έκανε ψαλιδάκι και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν έβρισκαν το δεύτερο γκολ, κάπου προσπάθησαν να διαχειριστούν το παιχνίδι ενόψει Μπέτις και ο Αστέρας τους «τιμώρησε» στο 67΄ με τον Τόνσο, που είχε μπει λίγο νωρίτερα και σκόραρε με διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ είχε αποκρουστεί από τον Γιαννιώτη.

Στο 86΄ μάλιστα παραλίγο να γίνει το 1-2, όταν ο Μιράντα έκανε κακό υπολογισμό, ο Τόνσο σούταρε και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Τελικά η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων: ο Ποντένσε σέντραρε από αριστερά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά πάσα για τον Νάτχο και εκείνος με δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος

Κίτρινες: Φορτούνης, Βούκοβιτς – Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (84΄ Νάτχο), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (74΄ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλος (72΄ Χασάν), Γκερέρο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (61΄ Τόνσο), Κώτσιρας (46΄ Φερνάντεζ), Μανιάς (79΄ Βαλιέντε)

flogasport.gr

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tTE_7q18r6M” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Ο Πέτρος Δημητρίου τεχνικός στον Αχαρναϊκό

Abola Team 2

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Abola Team 2

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες του «τριφυλλιού» (photos)

Abola Team 2