free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Δίκαια χάσαμε από μία ανώτερη ομάδα»

Στους τομείς που ώθησαν τη ομάδα του στην εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά 2010 αναφέρθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιώργος Σπυράκης

 

 

Με εντός έδρας ήττα 3-1 από την πολύ δυνατή και φιλόδοξη ομάδα της Κηφισιάς 2010ξεκίνησαν τα Βριλήσσια τηπορεία τους στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Κηφισιάς το συγκρότημα του Γιώργου Σπυράκη δεν βρήκε τους τρόπους να αντιταχθεί από ένα σημείο κι έπειτα, με αμεση συνέπεια το τελικό να έρθει ως φυσικό επακόλουθο.

 

Κάτι που παραδέχθηκε ο τεχνικός Γιώργος  Σπυράκης: «Θεωρώ ότι χάσαμε απόλυτα δίκαια από μία ανώτερη ομάδα, όπως είναι η Κηφισιά 2010. Ένα συγκρότημα υπερπλήρες, το οποίο διαθέτει παίκτες με στόφα πρωταθλητή και με παραστάσεις σε υψηλότατο επίπεδο, όωπς ο Μπαρμπούδης, που μας έβαλε δύο γκολ. Από ένα σημείο κι έπειτα ΄ταν πολύ δύσκολο να φανούμε ανταγωνιστκοί, ειδικα΄από τη στιγμή, όπου «πονάμε» στη νευραλγική θέση του αναταλτικού μέσου. Στοιχείο, το οποίο διαδραμα΄τισε καταλυτικό ρόλο στηνέκβαση του αγώνα, αφού δεν είχαμε την ααπραίτητη ισορροπία μεταξύ των γραμμών, παρά τη θέληση και αγωνιστική πειθαρχία των ποδοσφαιριστών μου. Συνεχίζουεμ τη δουλειά και στρέφουμε την προσοχή μας στην απαιτητική συνέχεια».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μίτροβιτς: «Λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα και η επόμενη αγωνιστική

Abola Team

Στούλης: «Δείξαμε πυγμή, πήραμε πολύ μεγάλο διπλό!»

Kώστας Παλαιολόγος