free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Nέο τριπλό «χτύπημα» για τον Ιπποκράτη

Στην απόκτηση των Λουκίνα Σάντος, Βαγγέλη Τεννές και Γρηγόρη Καμπίλη προχώρησε η ομάδα tου Κώστα Ζαμπέτα (φωτό) , ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της

 

 

 

 

Την μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ακάθεκτος ο Ιπποκράτης. 

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση τριών πολύ ποιοτικών παικτών, οι οποίοι  διαθέτουν όλο το απαραίτητο «πακέτο», ώστε να αναδειχθούν σε ιδιαίτερα χρήσιμες μονάδες για τιον τεχνικό ηγέτη Κώστα Ζαμπέτα. 

Ο λόγος για τον 33χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό Λουκίνα Σάντος, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

Επίσης, με τη φανέλα του Ιπποκράτη θα φιγουράρει ο μόλις 17χρονος ανασταλτικός μέσος Βαγγέλης Τεννές, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, όπως φυσικά και ο 23χρονος δεξιός μπακ – χαφ Γρηγόρης Καμπίλης. Ο τελευταίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σπίθας στα πειραϊκά πρωταθλήματα, ενώ παλαιότερα έχει διακριθεί με τη φανέλα του Δάσους Χαίδαρίου.

 

Επέστρεψε ο Γκέκας

Τη μεγάλη του επιστροφή στον Ιπποκράτη πραγματοποίησε ο Ηλίας Γκέκα,. Ο 26χρονος στόπερ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Αργοναύτη με τη μορφή δανεισμού, επανήλθε στην ομάδα του Ιπποκράτη μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του κι ενδέχεται να ηγηθεί στο εγχείρημα της έας σεζόν.

Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος βρίσκει τον Ιπποκράτη να αντιμετωπίζει την ΑΕ Ιλίου, με τον τεχνικό Κώστα Ζαμπέτα να δηλώνει τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε μία πορεία καλύτερη από πέρυσι. Ξεκινάμε την πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα κόντρα σε μία ομάδα, η οποία τη περασμένη σσεζόν διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδό της μέσω των μπαράζ. Θα πάμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση να παλέψουμε για το καλύτερο δυαντό αποτέλεσμα».

  

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (14/4) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Μαυρίκος: «Κριτήριο τα παιχνίδια με Άρη Καλαμακίου και Πανιώνιο Καισαριανής»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (5/2) στους αγώνες της Αθήνας

Abola Team