free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τριάρα» ο Διαγόρας Ρόδου στη πρεμιέρα

Στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, διεξήχθη ο αγώνας του Διαγόρα με τον Παναιγιάλειο, με τους γηπεδούχους να αποσπούν τους πρώτους τρεις βαθμούς σε ένα βροχερό ματς και με ένα χαμένο πεναλτι για τους φιλοξενούμενους.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3 – 0

 

Αναμφησβήτητα ο Διαγόρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με πρωτοβουλία κινήσεων, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 12’ με τον Ντουαλλά να πλασάρει και να του λέει «όχι» ο Ντούνης.

Στο 21’ κερδίζει πέναλτι ο Διαγόρας. Ο Γεωργίου ήταν αυτός που ανετράπη από τον Ντούνη, όταν προσπάθησε να σκοράρει φεύγοντας μόνος του προς το τέρμα. Ο Χατζησάββας εκτέλεσε και έκανε το 1-0.

Με το σκορ αυτό έληξε και το α΄ημίχρονο.

 

Στο β΄ημίχρονο ο Διαγόρας πρωταγωνιστής και πάλι, στο 54’ μετά από αμυντικό λάθος των φιλοξενούμενων, ο Χατζησάββας πλάσαρε από κοντα και να κάνει 2 τα τέρματα της ομάδος του αλλά και τα δικά του.

Στη συνέχεια, σε προσπάθεια του Μητρόπουλου, ο Προβατιδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι και διαιτητής έδειξε τη βουλα του πεναλτι στο 62′.

Πέναλτι που εκτέλεσε ο Φουρτάδο αλλα η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.

Τρια λεπτά αργότερα, στο 65’ μετά από όμορφη σέντρα του Γλυνου, ο Μπαξεβάνος με άπιαστη κεφαλιά μέσα στη καρδιά της άμυνας, έγραψε το 3-0.

Μέχρι και τη ληξη του αγώνα δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο και το τελικό σφυριγμα του διατητή, βρήκε το Διαγόρα να ντεμπουτάρει στη πρεμιέρα με τη πρώτη του νίκη.

 

 

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Φυλακτός, Γερόλυμος, Παγώνης (60΄ Κόρλος), Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (85΄ Μπουρλάκης), ΚΑρπαθάκης, Χατζησάββας (72΄Τσαγγάρης), Γλυνός, Ντουαλλά

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Ντούνης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Σούλης, Λούγκος, Μητρόπουλος (82΄Μέρο), Γιαννουλίκος, Φουρτάδο, Καλούδης (67΄Σκούτας), Μπακατσέλος (70΄ Μάζης)

 

Related posts

Ο Βαγγέλης Τσιώλης αναλαμβάνει στον Αήττητο Σπάτων!(video)

Abola Newsroom

Κοροπούλης: “Να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στις επαγγελματικές κατηγορίες”

Τάσος Ζαφειρίου

Αστέρας Βάρης: Ετοιμάζεται για την τελευταία μάχη…

Abola Team