free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ισοπαλία στο φινάλε στη Βάρη, Αστέρας-Γλυκά Νερά 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Βάρης ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΑΟ Γλυκών Νερών, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλά στο ματς και οι δύο ομάδες πήγαν στο 0-0 στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας πήρε κεφάλι στο σκορ νωρίς, συγκεκριμένα στο 49’ με τον Μάγγο και είχε άλλες δύο καλές στιγμές για να τελειώσει το ματς, όμως δεν βρήκε το δεύτερο γκολ. Ο ΑΟ Γλυκών Νερών πήρε μέτρα στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους να οπισθοχωρούν από ένα σημείο κι έπειτα για να κρατήσουν το σκορ. Ωστόσο, δεν το κατάφεραν, αφού στο 91’ ο Μπέντας έφερε το ματς στα ίσια και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον καλύτερο τρόπο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνθήκες ήταν καλές αρχικά, αλλά στο δεύτερο μέρος η βροχή έκανε την εμφάνισή της, όμως ο αγωνιστικός χώρος της Βάρης ήταν σε άριστη κατάσταση.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Γουρνιάς, Κουλοχέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ Β. (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης, Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Παπανικολάου (50’ λ. τρ. Γιαμάς), Μίχος (67’ Μασκλαβάνος), Ζουρούδης (80’ Σκουρλής), Δημητρόπουλος, Νιούμαν (60’ Παπάζογλου).
ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Αλ. Παπαδάκης): Σταματόπουλος, Στασινός, Μπέντας (93’ Συκάς), Τσέρτος (66’ Συμβουλίδης), Κλωνάρης, Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι, Σαντριάς (92’ Δρούγκας), Καπράλος (63’ Παυλάκης).

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Απέκτησε άλλη δυναμική με Θανόπουλο η Μάχη!

Ρένος Γιαμπουράς

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Συγχαρητήρια και ευχαριστίες

Abola Newsroom

Τίτλοι τέλους για τον Α.Ο. Σταμάτας

Abola Newsroom