free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Μας περιμένει δύσκολο έργο»

Στον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει η αναμέτρηση Κυπέλλου με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ελευθερούπολης Γιάννης Χαραλαμπίδης

 

 

Στην μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣΑ επανέρχεται η ΑΕ Ελευθερούπολης, η οποία κοντράρεται σήμερα Τετάρτη με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

 

Ο τεχνικός Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έσπευσε να επισημάνει τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση κυρίως λόγω της διαφοράς μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες:

«Το γεγονός ότι αναβλήθηκε το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Νεοπεντελικό, δεν μας ευνοεί, αφού έτσι μένουμε εκτός ρυθμού. Η προσοχή μας τώρα έχει επικεντρωθεί στο ματς Κυπέλλου με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Μας περιμένει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Μας χωρίζει μία κατηγορία με τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία είναι ομάδα από το πάνω ράφι και η θέλει που καταλαμβάνει τώρα στον βαθμολογικό πίνακα τη Α’ Κατηγορίας την αδικεί. Διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ κι έναν έμπειρο προπονητή. Θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι περισσότερο ως ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα, αφού προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Άγιο Θωμά, όπου οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι».

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Μας κόστισαν οι απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέντε μεταγραφές έγιναν στην Ελευθερούπολη

Abola Team 3

Μπουγάς: «Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος