free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή!»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο προπονητής των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος για την σπουδαία τους εκτός έδρας νίκη επί των Βριλησσίων. 

 

 

 

 

 

Μία από τις σημαντικότερες φετινές τους νίκες πανηγύρισαν τα Ιλίσια 2004 επικρατώντας μέσα στη δύσκολη έδρα των Βριλησσίων με 2-1 υποχρεώνοντας το πολύ δυνατό και φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα,.

 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες άφησε ενθουσιασμένο τον τεχνικό της ομάδας Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη αγωνισιτκότητα και το πάθος που επεδειξαν:

 

«Είμαι ενθουσιασμένος από την γενικότερη παρουσία μας. Νομίζω ότι κάναμε τη πιο ολκληρωτική εμφάνιση από το ξεκίνημα της φετινής  περιόδου, αναδεικνύοντας πολλές αρετές. Μέσα σ’ ένα πολύ βαρύ τερέν από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε, οι παίκτες μου έβγαλαν ψυχή και μάλιστα έφτασαν σε μία τεράστιας σημασίας ανατροπή απέναντι σε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας.

 

Ο αντίπαλος μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, έχασε δύο πένανλτι και ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης είναι άξιος συγχαρητηρίων για το σύνολο, που έχει δηιουργήσει, ενώ οφείλω α τον ευχαρτήσω για τα πολύ καλά του λόγια προς την ομάδα μας».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Kώστας Παλαιολόγος

Καπράλος: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα για τα Μελίσσια (photos)

Γιάννης Μελίτας