free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πατρικίδης: «Να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε!»

Τους φετινούς στόχους οριοθέτησε ο τεχνικός του φιλόδοξου Αστέρα Χαϊδαρίου Σάκης Πατρικίδης

 

 

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη νέα σεζόν ο φιλόδοξος Αστέρα Χαϊδαρίου επικρατώντας στη πρεμιέρα με 2-0 του δυνατού Διαγόρα Αιγάλεω

Επ’ ευκαιρίας την νέας αγωνιστικής περιόδου, ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου  Θανάσης Πατρικίδης, προέβη σε μήνυμα – δήλωση, όπου τονίζει και τον στόχο του συλλόγου. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Να ευχηθώ καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία για όλους και με υπομονή  ιδιαιτέρως για τις διοικήσεις, καθώς τα αποτελέσματα δε φαίνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Υπομονή, συνεχή προσπάθεια και πολύ προπόνηση για τους παίκτες και……καλό στομάχι για τους συναδέλφους μου στους πάγκους.

Να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου και τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου, που με εμπιστεύτηκαν να συνεχίσω στην ανδρική ομάδα, σε συνέχεια της περσινής συνεργασίας, που ευτύχισα να είμαι προπονητής και σε ένα τμήμα ακαδημίας (παιδικό) με εξαιρετικούς αθλητές τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο σε ήθος και χαρακτήρα. Παρά τα προβλήματα που προσπάθησαν κάποιοι να προκαλέσουν, ακόμα και σε αγωνιστικό επίπεδο, καταφέραμε να διασκεδάσουμε, να βελτιωθούμε, όπως και να διακριθούμε, ενώ κάποια από αυτά τα παιδιά συνεχίζουν σε ψηλότερο επίπεδο πλέον (Κατηφόρης σε Εθνική Ελλάδος και Ολυμπιακό, Ζαρκαλής σε Ατρόμητο και Μικτή ΕΠΣΑ, Ντούλε σε Ατρόμητο, Γκλεζάκος σε Πανιώνιο).

Η προτεραιότητά μου δεν ήταν να αναλάβω ανδρική ομάδα, αλλά στον Αστέρα Χαϊδαρίου υπήρξε ταύτιση φιλοσοφίας και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να αναλάβω την ομάδα. Η τωρινή διοίκηση μας αφήνει να λειτουργούμε με ηρεμία και μας παρέχει όλα τα απαραίτητα, στοιχεία που θέλουν ευλόγως κάθε προπονητής με τους παίκτες. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που την περασμένη σεζόν καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική πορεία και να αγγίξουμε το όνειρο της ανόδου με την εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών. Φέτος ο στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με την πραγματική έννοια της ομάδας. Τα περισσότερα παιδιά από τον κορμό της περασμένης περιόδου έμειναν και με την προσθήκη νέων παικτών με φιλοδοξίες και όρεξη για ποδόσφαιρο, θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Επίσης έχω την τιμή να συνεργάζομαι με ένα εξαιρετικό γυμναστή και προπονητή ακαδημιών, τον Γιώργο Λινάρδο, και τον επίσης εξαιρετικό προπονητή τερματοφυλάκων, αλλά και ξεχωριστό σε ήθος άνθρωπο, Κυριάκο Ψαρρόπουλο.

Όλη αυτή η προσπάθεια, για να λειτουργεί εύρυθμα ο σύλλογος, δεν θα μπορούσε να συμβεί, εάν δεν υπήρχε η τωρινή Διοίκηση και η αγάπη των γονιών και των ίδιων των παιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικότερα τον Πρόεδρο κ. Αρβανίτη Ιωάννη, τον Γενικό κ. Σκόρδα Ιωάννη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Μάξιμο Κατικαρίδη και την κ. Νίκη Κυριαζοπούλου για όσα παρέχουν στο σύλλογο».

Related posts

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου-Ηρακλής Περιστερίου 0-1

Abola Team 3

Ο Νίκος Σωτηρίου θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός του Αττικού.

Ρένος Γιαμπουράς

Νέος προπονητής στον Φοίνικα Καλλιθέας ο Άρης Τζεφεράκος

Τάσος Ζαφειρίου