free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλύκας αντί Γκάτζιου στην Προοδευτική!

Άμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Γκάτζιου στον πάγκο της Προοδευτικής και δεν είναι άλλος από τον πολύπειρο Δημήτρη Καλύκα.

 

Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς μετράει η Προοδευτική με το ξεκίνημα της σεζόν με συνέπεια ο Θοδωρής Γκάτζιος να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, η οποία και έγινε αποδεκτή. Όμως στην Προοδευτική δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του, καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Δημήτρη Καλύκα. Σημαντικό όνομα στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο ο νέος προπονητής των “βυσσινί” και αναμένεται να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο στην.. .αντεπίθεση που στοχεύει να κάνει.

Ακολουθεί και η ανακοίνωση της πρόσληψης: “Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Δημήτρη Καλύκα ο οποίος είναι κάτοχος UEFA A’ και έχει κάτσει στον πάγκο της Καλλιθέας (Β’ Εθνική, Τραχώνων (Β’ και Γ’ Εθνική), Άγιους Ανάργυρους, Αετό Κορυδαλλού και Αχαρναϊκό Κ-19”.

Όσο για την παραίτηση του Γκάτζιου, από τους Κορυδαλλιώτες αναφέρουν: “Μετά την λήξη του αγώνα ο Προπονητής της ομάδας μας Θ. Γκάτζιος έθεσε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή, από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. Τον ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε στην ομάδα αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

 

Related posts

Παπαζαχαρίας: ο πρώτος παίχτης του Α.Σ. Σαντορίνη

Mάνος Χρυσός

Επιφυλάσσεται να ανταποδώσει η Άνω Μερά

abola10

Γ’ Εθνική: Τα σημερινά αποτελέσματα 30/4

Abola Newsroom