free page hit counter
27.3 C
Αθήνα
8 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 12 προπονητές έχουν κουνήσει μαντήλι στους ομίλους του νότου!

Μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!

 

Ένα άρθρο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δημοσίευσε στο φύλλο της Τρίτης (9/10) η εφημερίδα “ΩΡΑ των σπορ”. Συγκεκριμένα ο έμπειρος ρεπόρτερ σε θέματα Γ’ Εθνικής, Δημήτρης Θεοδώρου, κάνει αναφορά στο γεγονός πως στους τέσσερις ομίλους του νότου της Γ’ Εθνικής, δηλαδή, 5ο, 6ο, 7ο και 8ο, έχουν αποχωρήσει ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά… δώδεκα προπονητές! Απίστευτο και όμως…ελληνικό! Ακολουθεί αναλυτικά το άρθρο του συντάκτη:

“Δεν έχει προλάβει να περάσει ούτε καν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική και από τους τέσσερις ομίλους του Νότου πόσες ομάδες λέτε πως έχουν διώξει τον προπονητή τους; Η απάντηση είναι «δώδεκα»! Δώδεκα ομάδες με άλλον προπονητή ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά και με άλλον πορεύονται αυτή τη στιγμή. Μέχρι νεοτέρας, βέβαια. Ποιος ξέρει τι ξημερώνει αύριο…

*ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, έχουν φύγει ο Αρναούτης από το Κερατσίνι, ο Ανυφαντάκης από τον Ιωνικό, ο Γκάτζιος από την Προοδευτική, ο Λυρώνης από την Επισκοπή, ο Ροτόκλης από την ΑΕ Νεάπολης, ο Στεφανίδης από τον Ιάλυσο, ο Λαγός από τον Πανηλειακό, ο Κλάδης από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ο Καβακάς από τη Χαλκίδα, ο Ψυρόπουλος από τον Αιολικό, ο… Κλάδης από τον Πάμισο και ο Λιόσης από τη Λέρνα. Από τους δώδεκα, οι τέσσερις έφυγαν μέσα στο σαββατοκύριακο και όχι λόγω αποτελεσμάτων”.

Related posts

Σώθηκε ο Αιολικός-Δεν κατεβαίνει ο Ταμυναϊκός!

Abola Team 2

Τιμάει τον Γιάννη Μαντζουράνη η Μαρκό

admin

Ο Διαγόρας 2-1 στο τοπικό ντέρμπι τον Ιάλυσο

Abola Team 2