free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θέλει το 3χ3 η Διάνα Ηλιούπολης

Το εξ αναβολής ντέρμπι με στόχο το 3χ3 δίνει η Διάνα σε λίγες ώρες (10/10, 16:00) με αντίπαλο το συντοπίτη Φωστήρα Ηλιούπολης.

 

Μάλιστα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook αναφέρονται τα εξής:

“Την προπαίδεια του «3» προσπαθεί να μάθει στους παίκτες του ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης Άκης Μιχαηλίδης. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ οι ποδοσφαιριστές του πέτυχαν στις εξετάσεις. Κατάφεραν σε ισάριθμα παιχνίδια να πετύχουν δύο νίκες και να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς. Επικράτησαν του Άγιαξ Ταύρου με 2-1 και του Ηφαίστου Περιστερίου με 2-0 και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν μπορούν να συνεχίσουν στην προπαίδεια του «3», αποσπώντας τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς (3Χ3) στο μεγάλο ντέρμπι της Ηλιούπολης που θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της πόλης. Απέναντι στα παιδιά του Άκη Μιχαηλίδη θα τεθούν οι παίκτες του Παύλου Κυριακουλέα που αποτελούν το έμψυχο υλικό του γειτονικού και φιλικού σωματείου, Φωστήρα Ηλιούπολης.

Το παιχνίδι αναμένεται με καθολικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Η Διάνα θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, ενώ ο Φωστήρας χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας γίνεται σε εργάσιμες ώρες, γεγονός που σημαίνει ότι αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων δεν θα μπορέσουν να βρεθούν, από την αρχή τουλάχιστον, στο γήπεδο για να απολαύσουν την συνάντηση.

Όλοι οι φίλοι της Διάνα μπορούν, μέσα από την επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να παρακολουθήσουν όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού σε ζωντανή κάλυψη, ενώ μετά το πέρας του αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ με δηλώσεις και από τα δύο στρατόπεδα”.

Related posts

Κυριακουλέας: «Το αποτέλεσμα αδικεί την εμφάνισή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Παρελθόν Πουρνάρας και Τσίτσας από τον Αθηναϊκό

Abola Team 3

ΑΟ Περιστερίου-Καματερό 1-1

Abola Team 3