free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Βράζουν” με τη διαιτησία στον Αιολικό

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσαν από τον Αιολικό για τη διαιτησία του Τζαμουτζαντώνη και τις υποδείξεις των βοηθών του στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με την Καλλιθέα. Παρά τη νίκη με 2-1, στον Αιολικό δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.

 

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση των νησιωτών αναφέρει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ Αιολικός, μετά το τέλος του ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ αγώνα της ομάδος μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 7-10-18 με το φίλο σωματείο της Καλλιθέας, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για τα κριτήρια με τα οποία λάμβανε τις αποφάσεις της η διαιτητική τριάδα του αγώνα, με αποτέλεσμα να αδικείται η ομάδα μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν απλά μια κακή αγωνιστική μέρα για τους τρεις διαιτητές, αφού έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία και τους Έλληνες διαιτητές».

Παράλληλα από τον Αιολικό ευχαριστούν τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρών και φυσικά το έναυσμα για τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα. «Κάθε Κυριακή θα προσπαθούμε για το καλύτερο έχοντας εσάς δίπλα μας να μας στηρίζετε για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Μυτιληνιοί.

Related posts

Τεσσάρα για την Καλλιθέα!

abola10

«Τριπλή» σημαντική ανανέωση για τη νεοφώτιστη Κηφισιά

Kώστας Παλαιολόγος

“Διαζύγιο” Κοινής Συναινέσει με Αρναούτη!

admin