free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Χαραυγιακέ, ποτέ δεν είσαι μόνος”!

Αυτό αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φίλοι του Χαραυγιακού, που είναι διατεθειμένοι ν’ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και στην Εύβοια.

Ανεβαίνει ο Χαραυγιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι και τα…τρελά μωρά του Λουκά Ρόπα και του Δημήτρη Ζυγούρη, που τρέλαναν πέρυσι την ποδοσφαιρική Αθήνα, αρχίζουν να προσαρμόζονται στα δεδομένα της κατηγορίας. Έτσι, την Κυριακή πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθέας στην ιστορική έδρα της ομάδας. Κάτι που έχει…φτιάξει τον κόσμο του Χαραυγιακού και έχει τη διάθεση ν’ακολουθήσει την ομάδα και στην Εύβοια, όπου την ερχόμενη Κυριακή οι πρωταθλητές Αθηνών αντιμετωπίζουν τον επίσης νεοφώτιστο Απόλλωνα Ερέτριας. Μάλιστα θ’αναχωρήσει πούλμαν και ώρα 13:30 από το γήπεδο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Την Κυριακή και ώρα 13:30 θα αναχωρήσει πούλμαν με προορισμό το γήπεδο της Ερέτριας. Θα πρέπει και ΠΑΛΙ να είμαστε όλοι εκεί. Η οικογένεια του Χαραυγιακού θα δώσει ΠΑΛΙ το βροντερό παρών δίπλα στην ομάδα. Δηλώστε άμεσα την παρουσία σας στέλνοντας μήνυμα στο inbox (σ.σ. επίσημο facebook ομάδας)”.

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Ευχαριστεί το διαγνωστικό κέντρο DI-Athens για τα ράπιντ τεστ

Γιώργος Ανανίδας

Ο Κόουτς του ΠΑΟ Ρουφ Δημήτρης Αρναούτης

admin

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Κάλεσμα νίκης στον τελικό με Πανθηραϊκό

abola10