free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπαλόπουλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με Καματερό»

To σύνθημα για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στο Καματερό έδωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς 2010 Μάριος Μπαλόπουλος

 

 

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ώστε να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών, παρουσιάζονται όλοι στην Κηφισιά 2010, όσον αφορά την αναμέτρηση με το Καματερό.

Άπαντες στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 3-0 από τον πρωτοπόρο Άγιο Δημήτριο και έχουν επικεντρωθεί στη σημερινή μάχη.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Μάριου Μπαλόπουλου:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για την αναμέτρηση με το Καματερό. Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο και θέλουμε να αποδείξουμε ότι αποτελεί μία απλή παρένθεση. Θέλουμε τη νίκη , ώστε να μπούμε ξανά σε μία ρότα επιτυχιών και παράλληλα να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση για μία καλύτερη συνέχεια. Αναγνωρίζουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, διότι θα κληθούμε να κοντραριστούμε με μία ομάδα, η οποία έχει θέσει υψηλούς στόχους και προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στην Αγία Ελεούσα. Θα έρθει αποφασισμένη, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γεγονός, το οποίο θα πρέπει να μας βάλει σε  εγρήγορση. Θα παρουσιαστούεμ ακόμη πιο δυνατοί και αποφασισμένοι για τη νίκη»

 Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή του Μπαρμπούδη, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Άγιο Δημήτριο για λόγους επαγγελματικής φύσεως.

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Στη φυσική μας έδρα τον Σεπτέμβριο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Ευχαριστημένος από την πειθαρχία των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος

O 19χρονος σκόρερ του Ατρόμητου Χαλανδρίου Δημήτρης Νούλης

Τάσος Ζαφειρίου