free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραυγιακάρα από τα παλιά!

Την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες πανηγύρισε ο Χαραυγιακός, που λύγισε με 2-0 την Καλλιθέα, επικρατώντας στο τακτικό κομμάτι.

 

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ  2–0

Σημαντική η προσέλευση του κόσμου των γηπεδούχων που βοήθησαν πολύ τους πρωταθλητές Αθήνας να φτάσουν στη σπουδαία νίκη σε ένα ματς που είχε χαρακτήρα ντέρμπι από τα παλιά! Άλλωστε, αξέχαστες παραμένουν στους…παλιούς οι μεταξύ τους και γεμάτη ένταση μάχες του παρελθόντος στις εθνικές κατηγορίες. Τα γκολ που χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσαν στο 20′  ο Φερεντίνος με πλασέ και στο 70′ ο Κασσιανός με φάουλ (η μπάλα κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία).

Διαιτητές: Λεμπέσης, Χρηστάκος-Παγουρτζής (Πειραιά)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Ε. Βακερλής, Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Μιχελής, Κόντι, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός (87′ Βιέννας), Ρόπας, Γιαννόπουλος (65′ Τσίρος), Φερεντίνος (70′ Μπαλάσκας), Αγγελόπουλος (90′ Π. Βακερλής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Λαδάς, Νικολακάκης, Ευαγγέλου, Βλάχος, Ζεζάι, Μάκος, Πλαβούκος, Καντέ, Σοφιάνης (80′ Βασιλειάδης), Χαρίτος (70′ Χρήστου), Γκέτσι (46′ Κιμπαλούλα), Μήλιος (61′ Καντέ).

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Διπλή ενίσχυση με τους νεαρούς Φιλιμέγκα και Σέρβε

Γιώργος Ανανίδας

Η ΕΠΟ αποφάσισε, νέο πρόβλημα για τον Πανιώνιο

Γιώργος Ανανίδας

Άγιος Ιερόθεος: Δανεικοί από το Ηράκλειο οι Αντωνόπουλος και Κατσούλης

Γιώργος Ανανίδας