free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να είμαστε πειθαρχημένοι κι ανταγωνιστικοί»

Στους τομείς που θα αυξήσουν τις πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θα ψάξει ο Πανερυθραϊκός στη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου,.

 

Η ομάδα της Νέας Ερυθράιας που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον πανίσχυρο ΑΟ Χαϊδαρίου φιλοδοξίες να φανεί αντάξια των προσδοκιών κόντρα στο νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων και να αποδείξει ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί με αξιώσεις στον φετινό «μαραθώνιο» του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη:

 

Προετοιμαζόμαστε πολύ μεθοδικά όλες αυτές τις ημέρες, με στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο αποφασιστικοί απέναντι στον ΑΟ Ιλίου. Έχουμε δουλέψει στις αδυναμίες μας με στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν πιο πειθαρχημένοι κι ανταγωνιστικοί. Είναι στο χέρι μας να φανούμε δυνατοί και με ξεκάθαρους προσανατολισμούς απέναντι σε μία ομάδα που παρουσιάζεται αρκετά δυνατή, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

Related posts

Βαριά “καμπάνα” 500 ευρώ στην Ηλιούπολη

abola10

Αγ. Παρασκευή: Ενίσχυση με Πλατέλλα

Γιώργος Ανανίδας

Σιλεβίστας Γιάννης | Coach ΠΑΟ Ρουφ

Abola Newsroom