free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

“Όρθιος” στους Αγίους Αναργύρους ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου!

Σημαντικό βαθμό «τσίμπησε» ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓIΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1-1

Στο ντεμπούτο του Αργύρη Παπακώστα στον πάγκο του ΠΑΟΚ Ζωγράφου οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ τελικά αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Όπως και να’χει ο βαθμός κρίνεται σημαντικός για τους “μελανόλευκους” που έδειξαν σημάδια ζωής κόντρα σε μία καλή ομάδα! Στο 69’ ο Κρητικός με πλασέ έκανε το 0-1 και στο 87’ ο Ντίμο με πέναλτι έγραψε το τελικό 1-1. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ζαχαρόπουλου από τον Τσουμάνι. Στο 59’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Ντίμο.

 

Διαιτητές: Μητράκος, Γκικόπουλος, Κούλης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Καπάνταης, Κότσαλος, Πανταζής, Πατελάκης (55’ Ζαχαρόπουλος), Καλκάκης (73’ Γιαμάς), Τσαναχτσίδης, Παρασκευόπουλος, Κόκκαλης, Μετχόζα (46’ Λώλης), Ντίμο, Στεργίου (46’ Κωνσταντίνου).

ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ξενιτίδης, Κανιώρης, Μαγγασιανός, Σούλκο, Πρέντζας, Σχοινάς, Χύτης (60’ Τζανέτος), Τσουμάνι (91’ Κολτούκης), Μάργας (71’ Βάσιλας), Μαχάς (79’ Θεοδώρου), Κρητικός

Related posts

Ξεκίνημα με πολλές φιλοδοξίες και βλέψεις για τον ΠΟΨ

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Ρούπτσος αντί του Σταμάτη στην τεχνική ηγεσία του Νεοπεντελικού

Abola Team 2

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (1 – 1) Highlights

Abola Team