free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ξεκίνημα με πολλές φιλοδοξίες και βλέψεις για τον ΠΟΨ

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέεει από την εξαιρετική περυσινή του παρουσία στο δύσκολο και ιδιαίτερα ααπιτητικό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ, ξεκίνησε ο ΠΟΨ την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν. Το γενικότερο … πρόσταγμα το είχε ο νέος τεχνικός καθοδηγητής Γιώργος Οικονομόπουλος, ο οποίος έχει … ως παρακαταθήκη την περυσινή επ΄θιτευξη της ανόδου με τον Κένταυρο Βριλησσίων, τον οποίο μάλιστα τον είχε οδηγήσει και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Άπαντες στην πρώτη συγκέντρωση ξεχείλιζαν από ανυπομονησία και δίψα για προσφορά, με τον νέο τεχνικό και τους στενούς του συνεργάτες να τους καθοδηγούν και να τους αναλύουν την φιλοσοφία, αλλά και τις υψηλές τους βλέψεις,. Βέβαια, το σύνθημα που ξεχώριζε από την ρπώτη στιγμή ήταν η έντονη διάθεση για σκληρή κι επίπονη δουλεια.

Related posts

Νίκες μέχρι το τέλος αρχής γενομένης από το ματς με Θεμιστοκλή και με νέα παιδιά μέσα το σύνθημα που επικρατεί στον Αγ. Δημήτριο

Abola Team 3

Αγ. Ελεούσα-Φοίνικας Περιστερίου 2-2

Abola Team 3

Άλλη μια μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε Ελευθερούπολης η προσθήκη του νεαρού Σταυρού Ψυλλάκη.

Ρένος Γιαμπουράς