free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Ιδανικές συνθήκες στην Αλσούπολη»

Τον ενθουσιασμό του από τις συνθήκες δουλειάς που έχει συναντήσει στη νέα του ομάδα εξέφρασε ο Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

 

Η Αλσούπολη αποτελεί εδώ και λίγα 24ωρα τον νέο σταθμό της προπονητικής καριέρας του Θανάση Ψύλλια.

Ο έμπειρος κι επιτυχημένος τεχνικός δηλώνει ενθουσιασμένος από το κλίμα που έχει συναντήσει στην νέα του ομάδα και παράλληλα δείχνει διψασμένος να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Αλσούπολης στάθηκε στην ανάγκη για ενίσχυση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών που έχει καταρρακωθεί από τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα μου ομάδα. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι η Αλσούπολη είναι μία πολύ οργανωμένη και νοικοκυρεμένη ομάδα σε όλες τις εκφάνσεις . Γεγονός  το οποίο μου παρέχει τη δυνατότητα  να εργαστώ κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. Η σκέψη και η προσοχή όλων μας έχει επικεντρωθεί στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Παπάγο. Ο προσεχής μας αντίπαλος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ποιοτικός και σίγουρα το έργο μας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ψάχνουμε μία νίκη ψυχολογίας που θα μας οπλίσει με ακόμη περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γκολ στη διασκέδαση από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας!

abola10

Γούλας (Λαύρα):”Είχαμε τον έλεγχο”(vid)

abola10

Ανανέωσαν και οι Κούρτι-Μαραβελάκης με τον ΠΟΨ