free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ολική επαναφορά για τον Ολυμπιακό, 2-1 τον Παλλαυρεωτικό εκτός έδρας!

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά στο παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό και να πάρει τη νίκη με 2-1 εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ στο 4ο λεπτό ως οφσάιντ, ενώ στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο μέρος, αφού σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Σάμιου, ο Σαμαράς απέκρουσε και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ, αλλά η τύχη τους αντάμειψε στο δεύτερο μέρος. Μετά από λάθος του Σαμαρά, ο Διακορώνας βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας και στο 70’ άνοιξε το σκορ για τον Παλλαυρεωτικό. 
Οι ερυθρόλευκοι που πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος πίεσαν ως το τέλος τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να κάνουν την ολική επαναφορά. Αρχικά έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ του Αλημπά στο 80’, ενώ στο 91’ μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά πάσα του Λένγκα, ο Αμπντουραχμάνι με κοντινή κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2.

Διαιτήτευσαν οι Αντ. Βλάχος, Β. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης. 

*Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, αναφορικά με το γκολ που τους ακυρώθηκε και το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων. 

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ν. Ζαγουρής): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Σάμιος, Πώχος, Διακορώνας (75’ Δημητρόπουλος), Πάνου, Ασλλάνη (83’ Τσιώλης), Βελετάκος, Παπαδόπουλος (87’ Μπεργιάννης), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Σαμαράς, Μπουσάι, Τσέπας (62’ Αμπντουραχμάνι), Λένγκα, Γιουβανέλης, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (58’ Χαρίσης), Καλτσάς (71’ Παππάς), Λύγκος, Ράμα (62’ Αλημπάς), Κότσι. 

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Στο «-1» από την «κορυφή» η Μαρκό

Nάσος Φακίδης

Φιλικό ο Αστέρας Βάρης με Χαραυγιακό 26/8 το απόγευμα

Abola Team 3

Τον επιθετικό Τσέρο και τον γκολκίπερ ΣΟΚΟΛΙ πήρε ο Παλληνιακός

Abola Team 3