free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

“Άλωσε” το Αιγάλεω η Καλλιθέα!

 

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη, ειδικά για την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πέτυχε η Καλλιθέα!

 

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-2

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη επικράτησε του Αιγάλεω με 2-1 κερδίζοντας την πρόκρισή της στη φάση των «16», του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Ο φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι με τον έμπειρο προπονητή στον πάγκο και παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Από την άλλη το Αιγάλεω με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, παρουσίασε κακή εικόνα. Στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι επιθετικοί  του βρέθηκαν απέναντι στο θαυμάσιο αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 20′  από σέντρα του Φαρινόλα , ο Αμπντέλ- Ραχήμ έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που έδιωξε σε κόρνερ με θαυμάσια εκτίναξη ο Κζυζνιέσκι. Στο 27΄ έγινε το 0-1 με κεφαλιά του Βλάχου έπειτα από χτύπημα κόρνερ. Στο 33΄ και πάλι μίλησε ο Κζυζνιέσκι, όταν έβγαλε σε κόρνερ εξ΄επαφής κεφαλιά του Φαρινόλα. Στην επανάληψη και στο 57΄ ο Βασιλειάδης επωφελήθηκε από διάφορες κόντρες μέσα στην περιοχή και αμυντικά λάθη και με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 69΄ κεφαλιά του Βέρμπη απόκρουσε προσωρινά ο Κζυζνιέσκι, ωστόσο ο επερχόμενος Γουνδουλάκης, σούταρε λίγο άουτ. Τελικά ο Βέρμπης που κακώς δε χρησιμοποιήθηκε από την αρχή στο 94΄ με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-2.  Εκτός του Κζυζνιέσκι, άρεσαν από την Καλλιθέα οι Κιμπαλούλα, Κάντε, Βασιλειάδης και Πλαβούκος, ενώ από το Αιγάλεω  φιλότιμες προσπάθειες έγιναν από το Μαγκάκη, τον Ψυχογυιό και το Βέρμπη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Σταύρογλου, Όντος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Γκλώτσος, Πουρίκη (53′ Γουνδουλάκης), Μαγκάκης, Δάρρας, Ζουμπουλάκης, Μπάτης, Ντυρμίσι (18′ Φαρινόλα), Βιδάλης, Ζάχι (59′ Βέρμπης), Αμπντέλ – Ραχήμ, Ψυχογυιός (77′ Μάρης)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κζυζνιέσκι, Βασιλείου, Νικούλης, Βλάχος, Τσώνης, Κάντε, Κιμπάλουλα (93′ Οικονόμου), Χαρίτος, Χρήστου (46′ Πλαβούκος), Καραγιάννης (74′  Μακρυγιάννης), Βασιλειάδης (59′ Νικολακάκης)

Related posts

Ανανέωσε με Ηράκλειο ο Γιώργος Τσαμόπουλος

Abola Team 3

Ξέφρενα πανηγύρια στον Άγιο Θωμά για τον τίτλο

Abola Team

Εύκολα η “Σάντα”

abola10