free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η ατυχία και η αστοχία μας στέρησαν τη νίκη»

Στην επιθετική αστοχία απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών, στάθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας

 

 

 

 

 

Μπορεί ο Άγιος Δημήτριος να άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στο στείρο και άγονο 0-0 απέναντι στον μαχητικό Θρίαμβο Αθηνών, ωστόσος η συνολική εμφάνιση της ομάδα ςάφησε απόλυτα ευχαριστημένους όλους.

 

Ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο υποδέχθηκαν στο «στρατόπεδο της «Μπάρτσα» το 0-0 κόντρα στον Θρίαμβο, είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Θρίαμβο Αθηνών. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα και δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων, δημιουργήσαμε τουλάχιστον δέκα φάσεις για γκολ, ενώ πέρασαμε σ’ ένα πολύ καλό τερματοφύλακα, Η ατυχία και η αστοχία μας στέρησαν τη νίκη. Δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένι από το πάθος και την ομοψυχία των ποδοσφαιριστών μας.

 

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πιστεύουμε στην εκπλήρωση το αντικειμενικού στόχου της ανόδου. Απέχουμε τρεις μόλις βαθμούς από την κορυφή και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο για την εκπλήρωση του μεγάλου μας στόχου».

 

 

 

 

 

Related posts

Κουτσουδάκης: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…»

Kώστας Παλαιολόγος

Με επιτυχία οι εκλογές των προπονητών Αθήνας (φώτο και βίντεο)

abola10