free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην «μαύρη θύελλα» το ντέρμπι

 

 

Καλαμάτα – Ασπρόπυργος 1-0

 

Η Καλαμάτα επιβλήθηκε με 1-0 του Ασπρόπυργου στο ντέρμπι της αγωνιστικής του όγδοου ομίλου και ξέφυγε ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία στην «μάχη» της ανόδου. Το τέρμα της «μαύρης θύελλας» το πέτυχε ο Μάρκοβιτς στο 14’, η οποία πέτυχε την ενδέκατη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.  Ο Ασπρόπυργος, προσπάθησε να «απαντήσει» αλλά στο 39′ στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι σε πλασέ του Μέντες. Η Καλαμάτα, ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες καθώς την «άγουσα» για τα αποδυτήρια πήρε ο Βοσκόπουλος με  δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89’ και στην συνέχεια ο Πινδώνης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων  με απευθείας κόκκινη.  Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής) με βοηθούς τους Βεργέτη (Αρκαδίας) και Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης (68′ λ. τρ. Χίλγκεν), Φουάσης (90’+4′ Γκελγκέρια), Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας (75′ Κάρλος), Μαρτίνες (79′ Μαστραντωνάκης)

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσούλης, Τσουκαλάς, Σταγάκης, Βασιλείου, Ζώνας, Νικολάου, Δουκάκης (76′ Χαϊκάλης), Σταύρου, Μίλιτς, Μπέλης, Μέντες (65′ Ζωγράφος)

 

Φωτό: eleftheriaonline.gr

Related posts

Αιολικός: Βαρύ πένθος, «έφυγε» ξαφνικά ο Γενικός Αρχηγός, Γρηγόρης Σιμιτζής

Γιώργος Ανανίδας

Ακράτητος: «40ήμερο μνημόσυνο για τo τέλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»

Γιώργος Ανανίδας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10