free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Μας αρέσουν τα δύσκολα»

Στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Χαίδαρίου στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του ΠΑΟ Ρουφ Γιάννης Κουσάνας.

 

 

 

 

 

Ακόμη προσπαθούν να συμβιβαστούν στον ΠΑΟ Ρουφ με την ιδέα της εντός έδρας ήττας από την ΑΕ Χαλανδρίου με 1-0, σ’ ενα παιχνίδι όπου κατά γενική ομολογία το τελικό σκορ σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην γενικότερη εικόνα του αγώνα.

 

Η «Αούστρια» ήταν κατά γενική ομολογία το απόλυτο αφεντικό χάνοντας σωρεία ευκαιριών να φτάσει στην νίκη, αλλά αντί γι’ αυτό δεν κατάφερε να πάρει κανένα βαθμολογικό όφελος.

Γεγονός το οποίο έχει στεναχωρήσει τους πάντες. Με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα να στρέφει πλέον την προσοχή του στην … επόμενη ημέρα και αγωνιστική πρόκληση που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον ισχυρό και φιλόδοξο ΑΟ Χαϊδαρίου:

 

«Για το παιχνίδι που μας πέρασε, ειλικρινά δε θέλω να πω τίποτα. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για τον τρόπο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση έχει στραφεί εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Χαϊδαρίου. Μας αρέσουν τα δύσκολα και θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα κι εκτιμώ ότι γενικότερα στα δύσκολα παιχνίδια λειτουργούμε καλύτερα»

 

 

 

 

Related posts

Φωστήρας – Ιάσων 2-0

Γιάννης Μελίτας

Τσιμπάκης: «Δείξαμε τρομερή συγκέντρωση και προσήλωση»

Kώστας Παλαιολόγος

Νίκησε η ανθρωπιά στο «ντέρμπι» της ΑΕ Χαλανδρίου με τους φίλους Βαζέχα

Kώστας Παλαιολόγος