free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκη τίτλου η Κηφισιά!

Ακόμη μια μεγάλη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κηφισιά παραμένοντας στην κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ!

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1-2

Στο σπουδαίο ντέρμπι των βορείων προαστίων οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών επικρατώντας με 2-1 μέσα στην έδρα της Αγίας Παρασκευής και αποδεικνύοντας γι’ακόμη μία φορά πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασαν γι’ακόμη μία αγωνιστική οι γηπεδούχοι. Συγκεκριμένα στη «Σάντα» πιστεύουν ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Κραψίτη (ακυρώθηκε ως οφσάιντ) στο 61′. Επίσης θεωρούν ότι τη στιγμή που η Κηφισιά έκανε το 2-1, ο σκόρερ έχει κάνει φάουλ στον Χατζίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με το Ρεντζή, όμως άμεσα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κοβάνη στο 10′. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 46′ ο Γκούμας.

Δοκάρι: 62′ Κοβάνης

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Μημίδης, Μπάγιας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης (72′ Απειρανθίτης), Βελέντζας, Μαυρομματάκης (68′ Κλης), Κραψίτης, Μπουτσικάρης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (46′ Σκούρας), Ζαφείρης (46′ Μπέκος).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Καπλάνης (90′ Στριμμένος), Έσλερ, Γεωργόπουλος, Μεϊμαρογλου, Τεγούσης, Πρίτσας (70′ Χρονακόπουλος), Γκούμας, Ρεντζής, Παπαδόπουλος (82′ Αποστόλου), Δρόσης (58′ Τζέλι).

Related posts

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

Κιούρκος: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει υπέρβαση!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1–2

abola10