free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Έχουμε βρει την τέλεια χημεία!»

Στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας του Παράδεισου Αμαρουσίου αναφέρθηκε ο Αλέξης Στούλης

 

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Παράδεισος Αμαρουσίου επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της Ανθούπολης.

 

Μία επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και ήρθε να αποτελέσει μία ακόμη τρανή απόδειξη της αξιοσημείωτης δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα και έχει φέρει τον συγκρότημα των βορείων προαστίων στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αλέξης Στούλης ήταν για ακόμη μία φορά ο … κυματοθραύστης των επιθέσεων της αντίπαλης ομάδας. Με την εμπειρία του και τις πλούσιες παραστάσεις αγώνων μεγάλης κρισιμότητας ο 33χρονος στόπερ έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στις πτυχές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας: 

«Το πλέον ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι έχουμε βρει την τέλεια χημεία ως ομάδα, ως σύνολο γενικότερα και αυτό το συστατικό θεωρώ ότι μας έχει δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας.

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα, η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια,. Έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα κορμό,. Στον οποίο έχουμε ταιριάξει εξαιρετικά το ταλέντο ορισμένων παικτών, αλλά και την εμπειρία και την ποιότητα κάποιων άλλων. Τώρα κοιτάμε πολύ πιο σοβαρά πρωταγωνιστικές βλέψεις και στόχους» 

 

Related posts

Καββαδίας: «Για ακόμη μια φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Αρμενική-ΠΑΣ Γαλάτσι 1-1

Abola Team 3