free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στην «ευθεία» για μεταγραφές ο ΠΑΟ Ρουφ

Σημαντικές μεταγραφικές εξελίξεις ππίκεινται για τον ΠΑΟ Ρουφ του Γιάννη Κουαάνα (φωτό) ενόψει της κρίσιμη ςυσνέχειας του πρωταθλήματος

 

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον ΠΑΟ Ρουφ αναφορικά με την επερχόμενη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντες του συλλόγου της «Αούστρια» εξετάζουν ήδη ορισμένες αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών,οι οποίοι διαθέτουν όλα εκείνα τα απαραίτητηα στοιχεία που θα προσδώσουν ώθηση και πληρού τις προδιαγραφές, ώστε να απτοελέσουν χρήσιμες επιλογές για τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα.

 

Με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει τα εξής: «Πρόκειται εντός των ημερών να έχω συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να θέσουμε στην τελική ευθεία το θέμα ενίσχυσης του ρόστρ. Να κοιτάξουμε με προσεκτικά βήματα σε ποιές θέσεις χρειαζόμαστε ουσιαστική ενίσχυση, ώστε να φανούμε ακόμη πιο δυαντοί κι αποφασιστικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Φιλικό με αντίπαλο τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου θα δώσει τη προσεχή Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟ Ρουφ στις 3 μ.μ. Ένα τεστ, στο οποίο  τεχνική ηγεσία προβλέπετια να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών της ενόψει  της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Related posts

Συνεχίζει αλώβητος ο «Φονέας»

Γιάννης Μελίτας

Καζαντζής Γιώργος (Σούρμενα): “Λύσεις στο σκοράρισμα”

abola10

Ανέλαβε τον ΠΑΟ Ρουφ ο Σταύρος Ηλιόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος